News Flash:

Dani Otil, gluma nesarata in direct la adresa colegului Razvan Simion. ”A fost in pat cu Asia Express”

28 Septembrie 2021
434 Vizualizari | 0 Comentarii
Razvan Dani

Ca de obicei, Neatza cu Razvan si Dani dau trezirea milioanelor de romani cu veselie si voie buna, asa ca glumele nu au cum sa lipseasca din programul matinalilor. Razvan, Dani si Ramona se intrec in picanterii si in momente haioase, iar de cand a inceput Asia Express, se pare ca prezentatorii au mai multe subiecte de discutie ca niciodata. Unde mai pui ca atat Ramona cat si Razvan au avut relatii cu participanti Asia Express.

Nu mai este un secret faptul ca Ramona a avut o dragoste cu nabadai cu Cuza, actualul participant la Asia Express. La fel si Razvan Simion care a iubit-o pe Lidia Buble, ani la rand, Ramona simte mereu nevoia de a face glume pe seama relatiei ei esuate cu Cuza si nu doar. Aceasta posteaza mereu mesaje cu subinteles, iar fanii care le citesc se duc automat cu gandul la Cuza. Ramona nu se opreste doar aici, ci, mai mult, face mereu glume cu referire la fostul ei iubit.

Ramona: Asculta de mine, am fost cel mai aproape de ‘Asia Express’, direct sau indirect (aluzie la Cuza)

Dani: Pai stai, ma, Razvan a fost in pat cu ‘Asia Express’ (aluzie la Lidia Buble)”

Lidia Buble si Cuza sunt unii dintre cei mai competitivi concurenti de la Asia Express. ”Tot ce pot sa va spun este ca a fost cea mai frumoasa experienta a vietii mele si efectiv as repeta-o oricand. Prea multe nu vreau sa va dezvalui pentru ca vreau sa vedeti la televizor tot ce s-a intamplat. Ar fi si pacat sa stric toata bucuria asta. Tot ce pot sa va spun este ca trebuie neaparat sa urmariti sezonul asta. O sa va distrati si o sa savurati din plin fiecare moment. O sa fie pentru prima data cand o sa aveti ocazia sa exact asa cum sunt eu, dincolo de televizor, dincolo de camera video, dincolo de piesele pe care le lansez in fiecare an.” spunea Lidia Buble la intoarcerea in tara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006010 (s)