News Flash:

Cristina Ciobanasu nu se mai ascunde. Actrita s-a pozat in ipostaze tandre cu noul ei iubit

28 Septembrie 2021
462 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina Ciobanasu

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman si-au dezamagit fanii atunci cand au anuntat ca nu mai formeaza un cuplu. Toti cei care au crescut cu ei si au vizionat toate telenovelele in care au jucat impreuna se asteptau ca cei doi sa se casatoreasca, dar povestea lor de dragoste nu a avut final fericit ca in filme.

Criss si Vlad s-au despartit la inceputul acestui an si, in timp ce Vlad pare ca este cel care sufera cel mai mult, Criss a dat dovada de maturitate sentimentala si a decis sa treaca peste acest episod.

Mai mult, se pare ca actrita deja si-a asumat noua relatie si a inceput sa nu il mai ascunda pe Andrei Muresan, cel care l-a inlocuit pe Vlad Gherman. Momentan, nu se stiu prea multe lucruri despre iubitul Cristinei, dar din pozele pe care aceasta le-a publicat pe Instagram se pare ca cei doi se inteleg de minune si rezoneaza foarte bine. Criss a postat pentru a doua oara o imagine cu Andrei, iar daca la inceput fanii erau indecisi, acum sunt siguri ca relatia dintre actrita si tanar evolueaza din ce in ce mai repede. 

Vlad a suferit foarte mult dupa aceasta despartire, dar, odata cu trecerea timpului, ranile s-au vindecat, iar actorul a raman foarte bun prieten cu fosta lui partenera. Atat de bun prieten incat a fost printre primele persoane care au aflat despre noua relatie a lui Criss. ”Stiam despre relatia lui Cris cu acest baiat misterios. Stiam chiar de la Cris, ea a venit sa imi spuna, nu a fost un moment usor pentru nimeni, pur si simplu a fost o chestie pe care ea a simtit sa o faca, am apreciat gestul pe care la facut si ca a vrut sa -mi spuna lucrul asta ”, a spus Vlad Gherman pe canalul lui de Youtube.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005333 (s)