News Flash:

Oana Zavoranu a facut-o praf pe Anda Adam dupa ce a vazut la ce face aceasta reclama. ”Sunteti gaste ca sa haliti tot!”

28 Septembrie 2021
697 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Anda

Anda Adam participa la Bravo, ai stil!, dar asta nu inseamna ca a uitat sa promoveze diferite lucruri pe pagina ei de Instagram. Vedeta si-a luat in serios rolul de influencer si se pare ca nu este deloc selectiva atunci cand vine vorba de produsele cu care isi asociaza imaginea. Anda va trebui sa profite cat mai poate pentru ca Oana Zavoranu este mai hotarata ca niciodata sa sa reintoarca pe Youtube si sa le faca praf pe toate influencerele.

 Anda Adam si-a luat prin surprindere fanii si a facut reclama la o camera de luat vederi, spunand ca o foloseste si o recomanda. Vedeta a lansat si un concurs in care urmaritorii ei pot castiga o astfel de camera de luat vederi. ”Folosesc camerele acesstea de supraveghere in casa ca sa pot vedea in orice clipa, oriunde as fi, ce face fetita mea atunci cand nu sunt langa ea❗️Si impreuna cu •dlink_romania punem la bataie ???? 1 camera Compact Full HD Wi-Fi •dlink_romania, model DCS-6100LH cu Night Vision, pentru 1 dintre voi ????”, a scris Anda Adam.

Oana Zavoranu nu s-a putut abtine si a simtit nevoia sa le atraga atentia tuturor celor care o urmaresc pentru a nu cadea in plasa influencerelor. ”Au innebunit toate, iar pe voi cred ele ca va iau de proaste. Dar voi nu sunteti gaste ca sa haliti tot ce va vand aceste «influencere». La show-ul online facut de mine le demasc pe toate impostoarele care slabesc cu ceaiuri minune. Nu scapa nici zapacitele care va mint ca isi ingrijesc parul ala de camila doar cu sampoane luate din Dragon la 15 lei.

Ce fac eu nu face nimeni, iar, pana la lansarea show-ului, toate mocangistele mai au timp sa pupe mana la Doamna Presedinta! Insa nu o sa fiu cu iertare, le bubui si le demasc pe toate «influencerele» care v-au fiert ani la rand. Stay tuned, vine ce asteptati de atata timp! Ca eu sunt Zavo si mi se rupe!”, a scris Oana Zavoranu pe Facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006639 (s)