News Flash:

Cat timp va mai juca Simona Halep tenis si ce legatura are sotul ei, Toni Iuruc cu asta?

28 Septembrie 2021
1105 Vizualizari | 0 Comentarii
Simona Halep

Simona Halep si iubitul ei, Toni Iuruc si-au unit destinele si au devenit sot si sotie oficial. Cei doi au ales sa petreaca intr-un cadru gandit special pe gusturile lor si i-au chemat pe cei apropiati la Constanta, acolo unde a avut loc marele eveniment. Simona a stralucit in rochia de mireasa, iar aparitia ei a fost una impecabila.

Acum, la aproape doua saptamani de la marele eveniment, Simona s-a intors in tara si se pregateste intens pentru turneul pe care il va avea in viitor. Desi a fost ziua ei recent, sportiva nu a avut timp sa petreaca pentru ca a plecat deja la antrenamente. Multa lume a inceput sa speculeze faptul ca Toni Iuruc ar fi un sot destul de impunator si ca i-ar fi interzis Simonei sa continue mult timp cu pasiunea ei pentru tenis. Sportiva a vrut sa ii lamureasca pe toti, asa ca a facut primele declaratii despre implicarea sotului ei in cariera profesionala.

”Finalul carierei mele nu e aproape. Imi doresc mult sa mai joc. Am avut accidentari si am avut dubii ca mai pot continua, dar acum sunt fit si-mi doresc sa mai joc doi, trei, patru ani.  In ultimii doi ani si jumatate, de cand l-am cunoscut pe Toni, ma incurajeaza sa joc cat mai mult, e un plus pentru viata mea profesionala. E emotiv in tribuna. Prefera sa stea mai departe de loja. A mai stat in loja si am pierdut, e superstitios. Visez la copii, la o familie mare si fericita pentru urmatorii 30 de ani. Imi doresc sa mai joc tenis in urmatorii ani si sa fiu sanatoasa. Se schimba treaba cu sau fara tenis. Imi doresc sa raman in tenis. Am inceput sa gust tenisul fara presiune si fara stres. Dupa ce ma voi lasa de tenis, imi doresc sa am si copii. M-am schimbat, sunt mai relaxata cu oamenii. Vorbesc mai mult, sunt mai vesela, sunt doritoate de noi iesiri, de noi prieteni”, a precizat Simona Halep.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006557 (s)