News Flash:

Viviana Sposub si George Burcea isi duc relatia la urmatorul nivel. ”O voi cere pe Viviana de sotie”

27 Septembrie 2021
500 Vizualizari | 0 Comentarii
Viviana George

George Burcea a uitat definitiv capitolul Andreea Balan si este pregatit s afaca din nou pasul cel mare, doar ca de data asta alaturi de Viviana Sposub. Cei doi au avut un moment emotionant in gala de sambata seara de la Bravo, ai stil!, iar asta i-a adus Vivianei primul loc in clasamentul concurentelor Chiar daca fetele nu s-au bucurat deloc pentru ea, momentul Vivianei cu George i-a emotionat atat pe jurati, cat si pe cei dei acasa.

Viviana Sposub a vrut ca in gala cu tematica nunta sa ii dea pe toti pe spate si se pare ca a reusit. Vivi l-a adus in platou pe iubitul ei, George pe care nimeni nu l-a recunoscut in spatele mastii. La final, sarutul pasional dintre ei a facut-o pe Raluca Badulescu sa le adreseze numai cuvinte de lauda si sa vorbeasca foarte frumos despre relatia lor. Viviana a recunoscut ca la inceput nu il placea deloc pe George si ca se lasa ghidata ce ceea ce spuneau altii sau de ceea ce citea prin presa. Dupa ce a ajuns sa il cunoasca mai bine la Ferma, Vivi a recunoscur ac este sufletul ei pereche si ca nu isi poate imagina viata fara el.

De aceeasi parere este si George care, in timpul testimonialelor s-a asigurat ca ii transmite Vivianei cele mai bune ganduri si i-a spus ca el stie sigur ca va ajunge in finala. Mai mult decat atat, o astfel de tematica merita declaratii pe masura, asa ca actorul a recunoscut ca are de gand sa o ceara pe Viviana de sotie. “O voi cere pe Viviana de sotie, nu stiu cand, habar n-am, dar imi doresc foarte mult acest lucru si mergem inainte. Va fi un moment foarte, foarte intim, dar o sa va anuntam”, a spus George Burcea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006747 (s)