News Flash:

Loredana Groza, facuta praf de catre fani. „Mai ai un pic si ne arati pesterica!”

9 Decembrie 2021
454 Vizualizari | 0 Comentarii
Loredana Groza

Loredana Groza a fost de multe ori in centrul atentiei din cauza subiectului legat de operatiile estetice. Lori nu a recunoscut niciodata ca ar fi apelat la bisturiu, ci doar a multumit Mamei Natura si tratamentelor obisnuite pe care si le face orice femeie. Fanii o intreaba mereu la ce a recurs de arata atat de bine, dar Lori nu pomeneste nici in ruptul capului de operatii.

Loredana a inceput sa starneasca un val de reactii aproape cu fiecare postare pe care o face pe Instagram si nu numai. Dupa ce a devenit viral filmuletul in care afirma ca nu are niciun fel de interventii sau operatii estetice, acum artista a dat din nou ci bata-n balta. Lori din Onesti, asa cum se alinta nu mai filtreaza ce posteaza in online si astfel, de multe ori devine tinta vorbelor rautacioase.

Jurata X Factor a inceput sa se pozeze mai provocator ca niciodata, iar daca la inceput fanilor li se parea amuzat si chiar apreciau astfel de imagini, acum artista este trasa la raspundere de urmaritori. 

„Sunteti prea ostentativa si nu inteleg unde va este trauma copilariei,...in rest multe consultari la un psiholog va doresc, mai aveti un pic si ne aratati si pesterica! (...) „Cam nereusite pozele. Te arata cu multe kilograme in plus”, „Dezgustator. Lasa pentru barbat sa vada, nu altii”, „Esti lesinata dupa atentie”, „Asa nu e de bun gust”.(...)„Cand nu vrei sa accepti ca imbatranesti faci tot felul de chestii ciudate chiar daca nu te reprezinte”, „Fara suparare, dar oamenii educati nu apreciaza asa ceva, crede-ma. Ai avut o cariera muzicala frumoasa, incearca sa nu-ti bati joc de ea”, sunt doar o parte dintre reactiile internautilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006207 (s)