News Flash:

Agresoarea Cristinei Joia de la ”Visuri la cheie” si-a aflat pedeapsa. Cum va plati dupa ce a agresat-o pe arhitecta

8 Decembrie 2021
483 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina Joia

Cristina Joia, arhitecta de la ”Visuri la cheie” a trecut prin clipe de cosmar anul trecut dupa ce a fost lovita pe neasteptate de o femeie intr-un supermarket. Cristina a suferit leziuni destul de grave la nivelul nasului si, chiar daca a trecut prin cateva operatii pentru a reveni la aspectul de dinainte, vedeta a ramas cu cicatrici adanci pe care le corecteaza cu machiaj si pe care abia acum a avut curajul sa le arate.

Cristina Joia de la „Visuri la Cheie”, a fost atacata de o femeie intr-un supermarket din Capitala. Arhitecta a suferit mai multe operatii la nas, pentru a se recupera. Cu toate astea, aceasta a ramas cu o cicatrice destul de vizibila, dar pe care nu se mai fereste sa o arate. Cristina a postat o imagine in care le prezinta fanilor situatia ei post-operatorie si, chiar daca a trecut aproape un an de la acel incident, vedeta de la PRO isi aminteste si acum cum lux de amanunte cum s-a intamplat totul. 

”Am vazut o doamna care incerca sa treaca printre doua masini, una parcata chiar pe trecerea de pietoni. Am vazut cand a parcat. Am avut, asa, un sentiment. Si am ridicat un stergator al masinii. Doar unul, nu doua, si nu l-am rupt. Ea (n.red. agresoarea) iesea din magazin. M-a injurat. Am intrebat-o daca asa se parcheaza. Si m-am dus in magazin. Un minut a durat totul. Asteptam la rand, cumparasem niste banane. Trecusera 6-7 minute de la incident. Ea s-a dus, si-a pus plasele in masina, avea timp sa se detensioneze, sa se linisteasca, la o adica. A aparut insa si m-a pocnit in fata. Am plecat doi metri de la lovitura. Mi-a zis, printre dinti, ti-arat eu cine-i smechera. A aparut politia, apoi ambulanta… Mi-au legat mainile, simteam ca ma sufoc. Am ajuns repede la spital, acolo era haos.”

Femeia care a lovit-o pe Cristina Joia a fost condamnata definitiv la un an si trei luni de inchisoare, cu suspendare. Aceasta a fost obligata de catre Curtea de Apel sa presteze munca in folosul comunitatii, dar si sa achite victimei daune morale si materiale, potrivit Adevarul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005786 (s)