News Flash:

Scandalul continua dupa moartea lui Petrica Mitu Stoian. Sora artistului, acuzatii grave la adresa impresarului Doru Gusman

8 Decembrie 2021
519 Vizualizari | 0 Comentarii
Petrica Mitu Stoian

Petrica Mitu Stoian a indurerat intreaga scena a muzicii populare. Artistul s-a stins din viata in urma unui tratament post Covid pe care il urma si nimeni nu se astepta la un asemenea final. Autoritatile au deschis deja mai multe anchete, dar se pare ca Petrica Mitu Stoian si-a presimtit demult moartea.

Colegii de scena ai artistului nu vor sa conceapa ca interpretul nu mai este printre ei. Majoritatea au fost saptamana trecuta la filmarile unei emisiuni care, cel mai probabil, se va difuza de Revelion. Interpretul era intr-o stare foarte buna, ba chiar a glumit cu ceilalti artisti.  Peste tot in presa se vuieste ca Petrica a murit din cauza terapiei hiperbare care ii era administrata la clinica.

Acum, scandalul continua, iar cea care pune paie pe foc este sora artistului. Maria Tarchila ii aduce acuzatii grave lui Doru Gusman, impresarul regratatului artist. 

Maria Tarchila a povestit intr-o emisiune TV ca Doru Gusman ii controla viata lui Petrica Matu Stoian si ca ii impunea anumite interdictii.
Acesta nu l-ar fi lasat pe Petrica Matu Stoian sa isi vada familia, sa mearga la intalniri, motiv pentru care regretatul interpret de muzica populara ajungea sa se intalneasca pe furis cu membrii familiei sale.

”I-a controlat viata, nu a avut o viata lui. Cand era cu noi era descatusat, cand era cu ei, era stresat. Cu Petrica eram in relatii normale, cu familia Gusman, nu. Nu ne primea in casa, ne intalneam in benzinarie cu el. Nu aveam ce cauta la el acasa, era eliminata mai multa lume. Cum era eliminata si Niculina. Nu voia sa fim in preajma lui. Nu era lasat sa vina la intalnire, venea pe furis. Cand suna la telefon, auzeam cum tipa la el si il intreaba ce cauta sa ne vada. Petrica a fost un artist minunat, dar nu stim ce a fost dincolo de asta. Au trait pe spatele lui, a muncit el si au trait toti pe spatele lui”, a declarat Maria Tarchila.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1322 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007089 (s)