News Flash:

Cuza, primele declaratii dupa ce fanii l-au cuplat cu Lidia Buble. „... sa fim un potential cuplu”

8 Decembrie 2021
561 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble Cuza

Lidia Buble a resuit sa isi creeze in „Asia Express” imaginea de vedeta care cauta neaparat sa se casatoreasca. Cum pe Drumul Imparatilor nu prea a avut noroc si se pare ca nici relatia cu Harlys Becerra nu merge prea bine, blondina a pus ochii pe altcineva. Toti cei care s-au luptat pentru marele premiu pe Drumul Imparatilor au ramas in relatii bune, asa ca, din cand in cand, obisnuiesc sa se intalneasca pentru a depana amintiri. Asta s-a intamplat si aseara, cand Lidia Buble, Cuza, Maria Speranta, dar si alti concurenti s-au vazut cu ocazia Sfantului Nicolae.

Lidia Buble a glumit din nou pe tema gasirii sotului si i-a spus lui Cuza ca s-a gandit mai bine si ca il va lua pe el de sot. Artista a fost convinsa de fanii care i-au transmis ca membrul de la Noaptea Tarziu are toate calitatiile unui viitor sot.

„Ba, pe tine te iau, Cuza, fii atent! Am primit mesaje <<Cuza vrea copii>>, <<Cuza stie sa gateasca>>, <<Isi da tot interesul>>. fii atent ca pe tine ma bazez! M-am imbracat sa ma ceara de nevasta!” a spus Lidia Buble, pe Instagram, evident, pe un ton ironic. Cei care au urmarit Asia Express si-au dat seama ca cei doi au legat o frumoasa relatie de prietenie si deja se asteapta sa colaboreze la un moment dat.

Cuza de la Noaptea Tarziu neaga cu vehementa faptul ca are in plan o relatie cu Lidia Buble, si spune ca totul a pornit de la faptul ca aceasta a facut o gluma, ei doi fiind foarte buni amici.

„Totul a fost o gluma, preluata aiurea, nici vorba de asa ceva, sa fim un potential cuplu. Nici nu ma intereseaza, nici nu ma afecteaza. Toata gluma a plecat de la faptul ca suntem buni amici”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1756 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006065 (s)