News Flash:

Nicole Cherry si-a surprins fanii. Cum a pozat-o proaspata mamica pe fetita ei, Anastasia

8 Decembrie 2021
388 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Nicole Cherry este in culmea fericirii. Artista a nascut a nascut la sfarsitul lunii trecute si deja a ajuns acasa cu fetita ei. Nicole Cherry si-a dorit sa fie o mamica tanara si se pare ca dorinta i s-a indeplinit. Artista a implinit 23 de ani si deja se poate lauda ca este mamica. Anastasia a fost un copil foarte dorit, iar Nicole a declarat de multe ori ca si-a planificat ca micuta ei sa se nasca in aceasta perioada.

Nicole Cherry a devenit mamica pentru prima data. Artista a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa care le va face viata mult mai frumoasa celor doi parinti. Nicole se topeste de dragul celei mici si, contrar spuselor ei in care ii anunta pe fani ca nu o va expune deloc pe cea mica in online, artista nu s-a putut abtine sa nu le arate fanilor ipostazele cu care Anastasia ii uimeste pe parintii ei.

Artista a povestit ca nu planuieste sa apeleze la o bona si ca vrea sa se dedice cat mai mult cresterii fetitei ei. Nicole Cherry si tatal fiicei sale vor avea parte de ajutor, pentru ca mama artistei este pregatita sa isi ia in serios rolul de bunica:

 ”Mama mea este printre cei vizati. In plus, chiar isi doreste asta si abia asteapta. Planuri in privinta cresterii nu ne-am facut, insa ne dorim sa petrecem cat mai mult timp cu ea, sa ne implicam activ in dezvoltarea si educatia ei, sa ii vedem primii pasi, sa-i auzim prima gangurire, primul cuvant”, a spus Nicole Cherry in interviul pentru Viva!

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005169 (s)