News Flash:

Larisa Udila a plecat in prima vacanta fara fiul ei, Milan. „Sunt atat de linistita”

8 Decembrie 2021
424 Vizualizari | 0 Comentarii
Larisa Udila

Larisa Udila a gasit un moment de respiro pentru ea si pentru sotul ei. Fosta concurenta de la „Bravo, ai stil!” a plecat departe de casa, intr-o vacanta special pentru a-si reincarca bateriile si pentru a se bucura de cateva momente de liniste. Vedeta a impartasit totul cu fanii ei de pe Instagram, semn ca i-a priit foarte mult pauza de la parinteala. 

Larisa si sotul ei, Ogica experimenteaza de cateva luni viata de parinte si pot spune ca programul si prioritatile lor s-au schimbat total. Larisa este in permanenta alaturi de fiul ei si nu il scapa nicio secunda din ochi. Totusi, a decis ca o mica pauza nu strica, asa ca l-a lasat pe micutul Milan acasa cu bunica. Vedeta a plecat impreuna cu sotul ei intr-o escapada departe de grijile de acasa, mai exact, in Elvetia.

''Milan este cel mai razgaiat bebelus de bunica lui. Sunt atat de linistita pentru ca mama are grija la fel ca mine de el...conteaza sa ai baza in cineva'', a scris Larisa Udila pe pagina sa personala de Instagram.

Larisa Udila a fost una dintre concurentele preferate de public pe parcursul emisiunii ”Bravo, ai stil!”, iar asta i s-a datorat caracterului, dar si siluetei de invidiat. Tot datorita siluetei, Larisa a bifat de-a lungul timpului multe contracte de publicitate, iar capitalul ei de imagine s-a marit considerabil. 

Fosta concurenta de la “Bravo, ai stil!” se confrunta de ceva vreme cu multe critici din partea celor care o urmaresc. Aceasta este pusa la zid din cauza ca acum este “mai pufoasa” si nu mai arata ca la inceput, cand facea furori la shootinguri si nu numai.  

Larisa si-a asumat mereu ca mai are mult de lucru pana va ajunge la dimensiunile dorite, dar, in acelasi timp a si recunoscut ca metabolismul nu o ajuta deloc. Oricat sport ar face si indiferent de dieta alimentara pe care o adopta, kilogramele se topesc foarte greu. Mama lui Milan a spus va face tot posibilul pentru a ajunge la dimensiunile dorite, dar pana atunci va recurge la metoda mai simpla si mai eficienta: medicul estetician.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1583 (s) | 32 queries | Mysql time :0.044508 (s)