News Flash:

Marisa Paloma a ajuns acasa cu fiica ei. Vedeta stie deja ce nume ii va pune celei mici

8 Decembrie 2021
494 Vizualizari | 0 Comentarii
Marisa Paloma

Marisa Paloma a intrat in randul mamicilor cu drepturi depline. Vedeta a adus pe lume in weekend o fetita perfect sanatoasa, iar emotiile au fost la cote maxime. Marisa a avut parte de momente destul de grele inainte de a o aduce pe lume pe micuta ei. Iubita lui Liviu Stanciu a ajuns la spital intr-o stare destul de grava, dar, din fericire, atat ea cat si fetita au fost in afara oricarui pericol. 

Cu o saptamana in urma, Marisa isi anunta fanii ca a avut parte de sperietura vietii ei, atunci cand a ajuns la spital.  Vedetei i s-a facut rau pe platourile de filmare si, panicata peste masura, a decis sa mearga de urgenta la spital. Din fericire, medicii au avut grija de ea si totul a fost bine pentru proaspata mamica. Micuta ei a fost atat de nerabdatoare sa ajunga pe lume, astfel ca in weekend, Marisa a avut ocazia sa o tina in brate pentru prima data.

Ajunsa acasa, Marisa a inceput sa comunice din ce in ce mai mult cu fanii si sa le spuna ce planuri de viitor are pentru micuta ei.

"Suntem bine acum, sanatosi, fericiti dincolo de limite si nerabdatori pentru ceea ce va uram. Am ajuns acasa. Imi trebuie cel putin cateva zile, o saptamana sa ma acomoez cu mediul de acasa in aceasta formula noua, dupa care promit sa va povestesc toata experienta mea. (...) Efectiv parca s-a scurs un an in doar cateva zile. Asta mica este un inger. Ceva mai frumos si mai pur nu am vazut in viata mea pe aceasta planeta. M-a ajutat extrem de atre faptul ca este foarte cuminte si ca a reusit sa stimuleze lactatia dupa primele doua zile. O sa va povestesc totul curand. O sa anuntam si numele cat de curand.", a povestit Marisa Paloma.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.003990 (s)