News Flash:

Jador este indragostit pana peste cap. Cum arata femeia care i-a sucit mintile manelistului

8 Decembrie 2021
585 Vizualizari | 0 Comentarii
Jador

Jador este unul dintre cele mai cunoscute persoanaje de la noi. Manelistul a reusit sa isi cucereasca fanii inca din primele aparitii la ”Puterea dragostei”, iar de atunci si pana acum, faima lui a inceput sa capete cote uimitoare.

Fara doar si poate, Jador este unul dintre cei mai doriti burlaci de la noi. Multe fete il asalteaza zilnic cu mesaj si propuneri, dar manelistul prefera sa nu dea curs niciunei astfel de situatii. Desi multi s-ar fi asteptat ca Jador sa aiba pretentii sau sa nu fie un baiat de casa, realitatea i-a surprins pe multi. Ionut Dumitrache, pe numele lui din buletin a ales sa stea singur pana acum pentru ca are sentimentele pentru o singura femeie. Viata este plina de surprize, iar acu, Jador si-a uimit fanii cu cele mai recente declaratii. Manelistul traieste, de mai bine de o luna, o poveste de dragoste desprinsa din povesti.

Sarah Nedelciu este un tatuator celebru in Capitala si se pare ca i-a demonstrat lui Jador cat de bine se pricepe in acest domeniu facandu-i chiar lui un tatuaj, pe gat, cu care celebrul manelist s-a mandrit deja pe retelele de socializare, insa a recunoscut ca ii este teama de reactia mamei sale.

Zilele trecute, Sarah Nedelciu si-a sarbatorit ziua de nastere. Pe atunci, Jador a fost plecat la un eveniment, in Londra, insa a avut grija sa se revanseze fata de noua lui partenera de viata. Celebrul manelist s-a fotografiat la Londra purtand doua lantisoare din aur, identice., informeaza SpyNews.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1930 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006434 (s)