News Flash:

Simona Hapciuc a dat cartile pe fata. A batut-o sau nu pe Nasrin in pauza publicitara

8 Decembrie 2021
545 Vizualizari | 0 Comentarii
Simona Hapciuc

Nasrin Ameri ia atitudine in urma celui mai recent eveniment care i s-a intamplat chiar la locul de munca. Prezentatoarea a fost batuta intr-o pauza de publicitate de Simona Hapciuc. Conflictul dintre ele a fost unul cat se poate de serios, iar Nasrin a avut nevoie de ingrijiri medicale. Acum, vedeta are de gand sa treaca la nivelul urmator si o da in judecata pe agresoarea ei.

Nasrin Ameri ar fi fost batuta cu salbaticie de colega ei de platou. Autoritatile au intervenit imediat, iar gazda matinalului de la Antena Stars ar fi ajuns pe mana medicilor, arata cancan.ro. Dupa ce Nasrin si-a spus punctul de vedere, a venit randul ca si SImona Hapciuc sa isi motiveze gesturile. Vedeta a mers in emisiunea lui Teo, acolo unde a spus versiunea ei de poveste si nu pare ca se potriveste prea mult cu ceea ce a declarat Nasrin.

Fosta concurenta de la Survivor Romania s-a decis sa vorbeasca despre ce s-a intamplat intre ea si vedeta de la Antena Stars. Aceasta a marturisit ca a ajuns la terapie dupa ce Nasrin Ameri nu s-ar fi comportat asa de bine cu ea. Blondina a facut dezvaluiri cutremuratoare.
La mine se adunasera foarte multe. Eu ajunsesem sa ma rog de sefi sa ma dea afara. Nu puteam sa-mi dau demisia ca nu aveam bani sa le platesc daune, conform contractului.

„Ajunsesem la terapie din cauza ei, plecam de la emisiune si ajungeam acasa si plangeam in baie. Ma teroriza psihic! Cu patru zile inainte de conflict, sefii imi acceptasera demisia. Au aflat si ei ca eu nu mai vin de la 1 ianuarie. In ziua respectiva, m-a atacat de doua ori. Primul atac a fost cand ea a zis ca in sfarsit se curata emisiunea. Le-a zis fetelor de machiaj. Al doilea atac al ei a fost scanteia de la care a pornit totul.

In timp ce invitata trebuia sa intre in platou sa cante ea a intrebat-o pe Olga: „Cu urmatoarea care vine ne purtam la fel, sau ne purtam ca cu asta?”. Si ea atunci a spus: „Pai noi nu ne imprietenim cu nimeni!”, a dezvaluit Simona Hapciuc la Teo Show.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1278 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011635 (s)