News Flash:

Selly este pregatit sa dea lovitura de Craciun. Ce planuieste vloggerul sa faca pentru a-si rotunji conturile

8 Decembrie 2021
388 Vizualizari | 0 Comentarii
Selly

Selly este din ce in ce mai angrenat in proiecte banoase. Vloggerul a militat mereu pentru investirea banilor in ideile profitabile si nu se abate niciodata de la acest principiu. Andrei Selaru s-a mutat imediat dupa terminarea liceului in Bucuresti, iar asta reprezinta un mare plus pentru el si pentru planurile lui de viitor.

Selly nu duce lipsa de idei. Vloggerul a invatat de-a lungul timpului ca banii nu se cheltuie, nu se pastreaza; ci se investesc. Pentru a doua oara, fostul membru 5GANG a realizat un film care va avea premiera anul acesta, de Craciun. Intreaga productie a implicat sute de persoane, de la staff la actori. Pentru asta, Selly a scos din buzunare 400. 000 de euro, investitie proprie.

Selly lanseaza un nou film, la doi ani dupa prima sa productie. Filmul se numeste „Tabara”, iar din distributie fac parte BRomania, Matei Dima, care e si producator, Dorian Popa, fratii Munteanu, Angel Popescu, dar si membrii trupei 5Gang: Gami, Dia si Madalin.


”Am filmat doua scene ieri, sunt multe cheltuieli care vor fi in perioada asta, dar peste 400.000. O sa incurce un pic pandemia, cred ca va fi regula asta cu 50% din capacitate si toti vaccinati, un loc liber, un loc ocupat, insa daca va doriti cu adevarat sa il vedeti, sunt convins ca o sa veniti”, a povestit Selly.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005983 (s)