News Flash:

Lora a dat de pamant cu fanii ei de pe Instagram. ”Mi-e sila de unii dintre voi!”

5 Noiembrie 2021
429 Vizualizari | 0 Comentarii
Lora

Lora nu este genul de vedeta care sa caute senzationalul sau sa faca scandal in online. Artista si-a vazut mereu de viata ei si a incercat, pe cat posibilul, sa nu discute subiecte sensibile pe Instagram cu urmaritorii ei. Asta pana acum, 

Vedeta a postat pe contul ei Instagram un mesaj in care isi ruga fanii sa se semneze o scrisoare anti-rasism.
Se pare ca nu toata lumea a fost de acord cu asta. Unii i-au adresat cuvinte foarte urate, iar vedeta a dat cu ei de pamant. Cazul lui George Floyd, americanul de culoare arestat Minneapolis, SUA dupa ce a platit cu o bancnota falsa, este sustinut de mii de oameni. Printre acestia se afla si Lora, care a facut si ea o postare acum ceva timp, pentru a sustine acest caz. Tocmai din acest motiv, pe contul ei de Instagram s-a iscat un adevarat conflict. 

Nervoasa pe spusele fanilor ei din mediul online, vedeta a reactionat extrem de urat. Lora si-a desfiintat fanii si i-a amenintat ca le da block, daca vor mai continua asa. Fanii au zis ca moartea lui Floyd a fost regizata pentru a da nastere unei miscari violente impotriva autoritatilor. Au mai spus si ca el era agent FBI sub acoperire sau chiar ca acesta pur si simplu nu a murit. 

”Mi-e sila de unii dintre voi. Abia astept sa va blochez pe toti ”inteligentii” cu teoria conspiratiei. Asa ati facut si in cazul romanilor blocati pe nava. Ma dezic de toate mentalitatile astea si de energia negativa pe care o eliberati in Univers. In acest moment, eu traiesc intr-o tara cu alta rasa majoritara. Aici sunt in minoritate si totusi nu am simtit asta. Acum e prima data cand ma intreb… cum ar fi sa fiu altfel decat majoritatea intr-o tara in care se fac diferente pe baza culorii pielii? Si ca femeie… e si mai greu. E deja o lupta sa fii femeie pe picioarele tale si sa suporti ”judecata” unora pentru cum te imbraci, ce forme ai, ce varsta ai, ce meserie ai… Trezeste-te, lume, pana nu se distruge tot. Suntem in 2021!”, a scris Lora. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007117 (s)