News Flash:

Catalin Maruta, propunere in direct pentru Bianca Dragusanu. ”Daca ma platesti bine, o fac!”

9 Noiembrie 2021
763 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu a invatat de-a lungul timpului prin prisma meseriei pe care o are ca cea mai buna metoda de aparare este replica inteleapta. Blondina s-a schimbat foarte mult de-a lungul timpului, iar asta se vede prin diplomatia si prin atitudinea pe care o abordeaza de fiecare data cand este pusa in situatii tensionate.

Bianca Dragusanu este una dintre cele mai asumate vedete. Aceasta nu sta prea mult pe ganduri, asa ca daca nu-i convine ceva, reactioneaza imediat. Fix asta s-a intamplat si acum. Maruta i-a propus Biancai in direct sa accepte una dintre cele mai mari provocari. Cel putin pentru el. Sotul Andrei nu a stat prea mult pe ganduri si s-a gandit ca pentru audienta ar da foarte bine ca Bianca sa se demachieze in direct. 

”Ce zici, daca vii odata la TV sa te demachezi, live?”, este propunerea pe care i-a facut-o Catalin Maruta fostei asistente TV.

Nu este pentru prima data cand Bianca Dragusanu ar face asta. Vedeta s-a mai demachiat si in trecut pentru a le demonstra tuturor cum arata, de fapt. Bianca a fost de foarte multe ori ca este operata si ca a exagerat cu ”imbunatatirile”. Blondina i-a dat imediat peste nas lui Maruta si l-a facut sa se gandeasca mai bine la propunere. Bia nu a exclus posibilitatea de a-i spune da, dar in anumite conditii bine stabilite de catre ea.

”Daca ma platesti bine, o fac, dar nu o sa fac nimic gratis ca sa demonstrez ceva cuiva. Am mai facut asta in urma cu mult timp la o emisiune. Eu sunt frumoasa oricum. Nu am nici gene, mi-am aplicat doar acum, dar le dau jos.”, a spus Bianca Dragusanu spre marea surprindere a prezentatorului de la PRO TV.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005752 (s)