News Flash:

Natanticu si Eliza, pusi la zid de catre fani din cauza atitudinii lor. ”Tu o sa ramai cu Suzana”

9 Noiembrie 2021
521 Vizualizari | 0 Comentarii
Natanticii

Eliza si Cosmin Natanticu nu mai sunt demult preferatii telespectatorilor. Ultimul stage din Georgia i-a facut sa isi dea arama pe fata. Cei doi au ajuns la cursa pentru ultima sansa. Acolo s-au intrecut cu Adriana si Maria Speranta si cu Patrizia si fiul ei. Din pacate, piatra a fost rosie, iar Patrizia a plecat acasa. Echipa formata din Eliza si Natanticu, nu a parut deloc afectata de aceasta veste. Din contra. Cei doi au decis sa ii ofere contra-replica Patriziei.
 

Inainte de a pleca acasa, Patrizia a declarat ca in aceasta competitie a invatat ca nu pot fi numai gogosi bune, ci si gogosi cu gauri. Eliza si sotul ei s-au simtit atacati, avand in vedere episodul cu ascunsul costumului. Cei doi nu s-au lasat deloc si au facute afirmatii dure la testimoniale.

”Cred ca Patriziei i s-a pus pata pe noi. E fix cum a spus si ea. Nu poate sa te placa toata lumea. Nu toate gogosile au gaura. Noi am luat gogoasa, ei au luat gaura, se pare”, au declarat Eliza si Cosmin.


Fanii echipei Poverini au reactionat imediat in online si i-au criticat pe sotii Natanticu pentru atitudinea afisata.


”Natanticii, tot pe mojicie. Si se mira de ce nu sunt placuti”, ”Rusine, Eliza, Cosmin Natanticu! Nu va asumati greselile si tot voi vorbiti!”, ”Natanticu cu Suzana lui, cand”, ”Ai luat tu gogoasa in concurs, dar stai linistit. De la noi ai zero”, au fost doar cateva dintre replicile fanilor. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006418 (s)