News Flash:

Lidia Buble, reactie neasteptata la adresa familiei Natanticu. ”In locul lor, n-as face asta!”

10 Noiembrie 2021
384 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble 1

Lidia Buble nu are de gand sa mai menajeze pe nimeni la Asia Express. Inca de la inceput, artista a spus ca va face orice si ca va apela la diverse strategii doar pentru a se intoarce acasa cu marele premiu. Singura echipa fata de care a a avut respect si a jucat fair a fost familia Petre, iar asra pentru ca cei doi sunt adversari de temut.

Lidia Buble a intrat din nou la jocul de amuleta alaturi de sora ei. Cele doua au avut de infruntat echipa Natanticu si echipa Petre. Cele trei echipe sunt cele mai puternice care au ramas in competitie, asa ca jocul nu a fost deloc unul usor. Fetele au fost nevoite sa sustina doua talere in echilibru perfect. Acestea erau umplute constant cu apa si sare, dupa caz. Istoria s-a repetat, iar jocul a fost similar cu cel de acum cateva editii.


Lidia Buble a vazut ca batalia se da intre echipa ei si familia Petre. Artista l-a sfatuit pe Mihai sa incarce talerele Elizei pentru a deveni din ce in ce mai grele. Mihai nu a ascultat-o, iar lupta s-a dat intre Elwira si Lidia. In momentul in care Irina le-a spus fetelor sa stea intr-un picior cu tot cu greutati, situatia s-a schimbat. Lidia Buble a cedat imediat dupa Elwiram iar Eliza a fost ultima care a renuntat.Regula jocului spunea ca ultimul care cade castiga, asa ca amuleta a mers la echipa Natanticilor. Este cea de-a cincea pe care o adauga colectiei. Lidia Buble, dar si Elwira au fost extrem de dezamagite, mai ales ca s-a adeverit principiul ”cand doi se cearta, al treilea castiga.


”Ma durea, dar nu incat sa renunt. Statul intr-un picior era un moment de departajare. S-a vazut ca eu nu renunt, Elwira nu renunta. A castigat cine a avut mai putin. Nu m-am bucurat pentru ei. Au castigat dintr-o intamplare. Au avut noroc.”, a declarat Lidia Buble. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006573 (s)