News Flash:

Dani Otil a dat de pamant cu iubitul Lidiei Buble. ”Cine e, ma, barbosul ala?”

10 Noiembrie 2021
516 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani

Dani Otil este in culmea fericirii. Prezentatorul a prins un loc liber la podcastul lui Speak si au stat mai bine de o ora la discutii cu baietii. Videoclipul este deja pe locul noua in trending, semn ca fanilor le-a placut foarte mult continutul, mai ales ca Dani este una dintre persoanele de televiziune care au mereu ceva de spus.

Prezentatorul a vorbit despre relatia cu Mihaela Radulescu, despre perioada in care era un crai, dar si despre consumerismul din online. Dani a recunoscut ca nu este adeptul social media, dar ii recunoaste puterea. Sotul Gabrielei Prisacariu este de parere ca oamenii sunt mult mai superficiali acum si ca nu se exprima niciodata sincer in online. Vedeta de la Antena 1 a mai declarat si ca este extrem de deranjat de etichetele pe care oamenii si le atribuie fara sa transmita ceva.


Evident, prezentatorul nu s-a putut abtine sa nu o aduca in discutie pe fosta iubita a lui Razvan, Lidia Buble. Nu este pentru prima data cand face asta. Acum cateva editii, Dani Otil a facut o gluma nesarata despre Lidia chiar in timpul emisiunii live. Aceasta nu s-a putut abtine si a vrut sa sublinieze ca Razvan a fost in pat cu Asia Express. Acum, Dani a vorbit strict despre relatia ei cu actorul cubanez, fara sa intre prea mult in detalii.


”Si acum, Lidia Buble cum e cu asta? Cu cubanezul. Acuma este frumuselul cu barba. Asta! Cine-i ma, frumuselul cu barba? Acum, sincer! Neavand nume, folosesc apelative.”, a spus Dani Otilm in spirit de gluma. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005373 (s)