News Flash:

Lidia Buble a reusit sa slabeasca 15 kilograme. La ce dieta a apelat frumoasa artista

17 Februarie 2022
383 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Lidia Buble a avut mereu grija la corpul ei si la alimentatie. Cele 5 kilograme acumulate in Asia Express au determinat-o pe vedeta sa se puna pe treaba si nu doar ca a scapat de kilogramele care ii dadeau batai de cap, ci a slabit si in plus. Lidia Buble nu are secrete fata de fanii ei, asa ca a impartasit cu toti trucurile si dieta ei.

Lidia Buble este foarte ambitioasa, iar atunci cand isi propune ceva, nu renunta pana nu obtine. Artista are tot ce isi poate dori: o cariera minunata, fani care o adora, iubeste si este iubita. Atunci cand vine vorba de corpul ei, Lidia este foarte drastica si nu vrea sa stie nici macar un gram de grasime pe corpul ei. Asa se face ca fosta iubita a lui Razvan a inceput sa tina dieta si sa traga din greu la sala, iar rezultatele nu au incetat sa apara. Lidia este mai slaba cu 15 kilograme, iar cei care vor sa ii urmeze exemplu, acum au toate detaliile la indemana.

„Mananc sanatos, am introdus foarte multe salate in alimentatie, consum foarte putina carne la care adaug, zilnic, cateva ore de sport. Imi iau, in fiecare zi, aportul de energie din micul dejun. Niciodata nu sar peste cea mai importanta masa a zilei. Pe langa hidratarea zilnica, cu multa apa, am o alimentatie sanatoasa. Consum multe salate, fructe si carne”, a marturisit Lidia Buble.

„Eu de sarbatori nu am mancat aproape nimic, la modul ca acasa la mine toate mancarurile erau pe baza de carne, iar eu nu mananc carne. Mananc foarte, foarte rar si asta se intampla cam de doua ori pe an, sa mananc snitel facut de mama mea sau de sora-mea, Dia. In rest, mananc doar peste, salata si alte cele, asa ca eu am cam facut foamea de sarbatori. In afara de portocale, clementine, mandarine si cateva dulciuri sau paste, nu am mancat aproape nimic, drept urmare eu inca ma gandesc la mancare”, a adaugat artista.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006996 (s)