News Flash:

Cum s-a razbunat Anamaria Prodan pe Laurentiu Reghcampf. Impresara l-a taxat dur pentru gestul fata de Corina

17 Februarie 2022
651 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu se lasa deloc si vrea sa fie ultima care are un cuvant de spus. Ieri seara, Laurentiu a sarbatorit-o pe Corina, iubita lui cea care ii va darui un copil. La randul ei, sexy impresara nu a putut sa se abtina si i-a transmis un mesaj cu subinteles, asa cum ii place ei.

Corina a implinit 29 de ani, iar Reghe a profitat de ocazie pentru a o surprinde pe iubita lui. De ziua ei de nastere, Corina nu si-a dorit prea multe, mai ales ca are tot ce isi doreste alaturi de Laurentiu. Totusi, galant din fire, fostul partener al Aneimaria Prodan nu avea cum sa nu marcheze aceasta zi speciala, asa ca s-a intrecut pe sine de data asta. Discret cu viata privata, Laurentiu a lasa ca fanii sa vada fix atat cat a vrut el. Desi pe Instagram a postat o simpla imagine cu un buchet de flori, sigur Corina s-a bucurat si de alte cadouri exclusiviste.

Anamaria Prodan s-a filmat pe TikTok pentru a-l face gelos pe fostul ei partener. Mai sexy ca niciodata si dansand pe melodia lui Zanni, Anamaria Prodan i-a impresionat pe fanii ei care nu au putut sa nu observe schimbarile de look pe care aceasta si le-a facut. Impresara si-a micropigmenta sprancenele si nu este singura schimbare pe care are de gand sa si-o faca. Se pare ca fosta partenera a lui Reghecampf ar fi apaelat si la marirea buzelor, dar acea interventie nu si-a asumat-o, momentan si nici nu s-a afisat ostentativ cu ele.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004886 (s)