News Flash:

Cine este iubita lui Andrei Ungureanu, „Omul cu Tourette” de la „iUmor”

17 Februarie 2022
503 Vizualizari | 0 Comentarii
Andrei Ungureanu

Andrei Ungureanu a devenit cunoscut odata cu participarea la „iUmor”. Publicul a rezonat foarte bine cu el si cu povestea lui de viata si asa a ajuns in finala show-ului umoristic. Omul cu Tourette, asa cum ii place sa se prezinte a debordat de autoironie, iar asta i-a garantat votul celor de acasa si castigarea marelui premiu.

Soarele a rasarit si pe strada lui Andrei Ungureanu. Desi in urma cu mai bine de un se plangea ca este singur si ca nimeni nu il accepta cu ticul lui verbal si fizic, se pare ca s-a gasit o domnisoara care a vrut sa stea langa el. Omul cu Tourette s-a subapreciat mereu si, drept dovada, toti cei din jurul lui il complimenteaza atunci cand el vede doar partea goala a paharului. Andrei este foarte prezent in online, acolo unde a si cunoscut-o pe iubita lui. Alina este din Moldova si are 25 de ani, iar dragostea, pentru ea, a venit pe TikTok.

„Pe TikTok ne-am cunoscut, pe un live. El a intrat pe live-ul meu. Nu il cunosteam, lumea a inceput sa-mi comenteze ca e Omul cu Tourette. Am vazut ca este un om foarte inteligent si cumva m-a atras asa intr-un fel. A fost o conexiune foarte puternica pe care eu am simtit-o”, a povestit iubita lui Andrei Ungureanu.

„Mi-a zis sa facem un live. Am stat vreo doua ore, mi-a pus intrebari, i-am pus si eu. Am intrebat si eu niste lucruri, dar simple. Am vorbit dupa pe Instagram. I-am povestit si lui Jannete, eu ii zic tot”, a marturisit Andrei Ungureanu, in cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004835 (s)