News Flash:

Razboiul capata amploare intre Constantin Enceanu si sora lui Petrica Matu Stoian. „O sa aiba probleme cu legea”

17 Februarie 2022
629 Vizualizari | 0 Comentarii
Maria Tarchila

Maria Tarchila nu mai vrea sa taca. Sora lui Petrica Matu Stoian este mai decisa ca niciodata sa isi faca dreptate si nu are de gand sa mai tolereze acuzatiile si denigrarile pe care i le aduce prietenul fratelui sau, Constantin Enceanu. Femeia a rabufnit, in direct si spera ca mesajul ei sa fi fost destul de clar pentru interpretul de muzica populara.

"Prietenia dintre el si Matu se dovedeste acum. Sa isi vada de familia lui. Sa nu ma mai denigreze pe mine in presa. El nu are niciun drept si nu inteleg care este rolul lui aici. Sa nu mai zica ca Matu a fost sarac. Daca mai pronunta o singura data numele meu o sa aiba probleme cu legea. Daca ma mai vorbeste il dau in judecata. Eu nu-i cer lui parerea. Cum putea fratele meu sa fie sarac", a spus Maria Tarchila la Antena Stars.

La randul lui,  Constantin Enceanu este din ce in ce mai nemultumit de atitudinea surorii bunului sau prieten, Petrica Matu Stoian. Maria Tarchila are de gand sa mosteneasca casa de la Craiova a interpretului, iar asta l-a facut pe Enceanu sa ia foc si sa ii transmita femeii un mesaj cat se poate de clar.

„Maria nu stie ce vorbeste, abereaza, nu are cum sa mosteneasca imobilul din Craiova. Ea a declarat ba ca acea casuta, in care a locuit Petrica, in ultima parte a vietii, si in care s-a tinut si parastasul, este a fratelui ei, ba ca e de patrimoniu, a statului. Sa fie foarte clar! Casa e a lui Doru Gusman, el si sotia lui au muncit in strainatate si au cumparat aici, in Craiova, inainte de Revolutie. Pe atunci, nici nu se stiau cu Petre”, a marturisit Constantin Enceanu, pentru playtech.ro

„Casa nu e de patrimoniu si nici a lui Petre nu era, cum tot zice Maria. Sa fie clar! Casa e a impresarului Doru Gusman, el a cumparat-o inainte de Revolutie. Doru l-a lasat pe Petre sa locuiasca acolo”, a spus interpretul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004668 (s)