News Flash:

Cum a surprins-o Laurentiu Reghecampf pe Corina de ziua ei. Gestul care o va face geloasa pe Anamaria Prodan

16 Februarie 2022
492 Vizualizari | 0 Comentarii
Corina

Laurentiu Reghecampf si Corina demonstreaza pe zi ce trece cat de mult se iubesc. Desi multa lume i-a pus la zid, mai ales dupa ce a iesit Anamaria Prodan la inaintare cu declaratii, cei doi isi vad de viata lor si par mai fericiti ca niciodata. Corina este pe ultima suta de metri cu sarcina, asa ca antrenorul are grija sa o rasfete ca la carte.

Corina a implinit 29 de ani, iar Reghe a profitat de ocazie pentru a o surprinde pe iubita lui. De ziua ei de nastere, Corina nu si-a dorit prea multe, mai ales ca are tot ce isi doreste alaturi de Laurentiu. Totusi, galant din fire, fostul partener al Aneimaria Prodan nu avea cum sa nu marcheze aceasta zi speciala, asa ca s-a intrecut pe sine de data asta. Discret cu viata privata, Laurentiu a lasa ca fanii sa vada fix atat cat a vrut el. Desi pe Instagram a postat o simpla imagine cu un buchet de flori, sigur Corina s-a bucurat si de alte cadouri exclusiviste.

Zilele trecute, Laurentiu a ales sa ne se prezinte la toate chemarile in fata instantei de judecata.

 

„Nu aveam de ce sa mergem, astazi. Adica, eu nu aveam, restul nu ma intereseaza. Nu stiu ce face Anamaria. Este vorba doar de divort, sper sa se rezolve cat mai repede.

Nu vad niciun motiv ca sa se prelungeasca. Nu am cerut partaj, nu am cerut absolut nimic. Am cerut doar sa divortez de Anamaria, lucru care, cred eu, este simplu.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005057 (s)