News Flash:

Cine este barbatul care a dezamagit-o pe Denise Rifai in dragoste. „Nu m-am panicat niciodata”

16 Februarie 2022
502 Vizualizari | 0 Comentarii
Denise Rifai

Denise este o persoana extrem de responsabila, documentata si perfectionista in tot ceea ce face. Chiar daca a terminat ASE-ul, pasiunea ei a fost dintotdeauna jurnalismul. Denise a recunoscut mai demult, in cadrul unui podcast ca inca de mica tindea sa fie cea mai buna in tot ceea ce face. De la premianta clasei, pana la jurnalista dura care adreseaza intrebari fara scapare, a mai fost un singur pas.
 

Denise Rifai este cunoscuta ca fiind acea prezentatoare serioasa care ii face praf pe invitati cu o serie de 40 de intrebari. Denise este o perfectionista, dar asta nu inseamna ca nu are si ea punctele ei slabe. Mai mult, in viata personala, Denise se implica 100% si cauta ca partenerul ei sa aiba o serie de calitati.

Denise Rifai a muncit din greu pentru tot ceea ce a reusit azi si nu are ce sa-si reproseze. Toate experientele, mai bune sau mai rele, au contribuit la persoana care este astazi. Pe plan personal, Denise Rifai a avut parte si de dezamagiri in dragoste, dar a stiut sa priveasca mereu partea plina a paharului. Prezentatoarea nu isi doreste ca toata lumea sa stie cine este partenerul ei, dar l-a descris astfel incat fanii ei sa isi dea seama ce fel de barbat are langa ea. 

„Am invatat foarte mult din relatii. Le multumesc tuturor celor care au trecut prin viata mea. Eu sunt ce sunt acum si datorita lor. Exista un el pe care l-am iubit foarte mult”, a spus Denise Rifai.

„Intotdeauna mi-a placut la barbatul de langa mine sa fie mai inteligent decat mine, sclipitor sa fie. Mi-am dorit sa am de invatat de la el, sa il privesc ca pe un mentor. Sa il admir. Visul meu a fost mereu sa am o familie cu multi copii, pana acum nu s-a concretizat, dar sunt optimista si imi spun ca voi avea parte de ceea ce este scris pentru mine. Nu m-am panicat niciodata referitor la acest aspect.” a mai spus prezentatoarea TV.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004762 (s)