News Flash:

Prezentatoarea „Te cunosc de undeva” a aflat din presa ca a fost inselata de sotul ei

17 Februarie 2022
567 Vizualizari | 0 Comentarii
Alina Puscas

Alina Puscas a trait viata ca un adevarat scenariu de film. Vedeta a avut mult timp impresia ca si-a gasit jumatatea si ca vor fi fericiti pana la adanci batraneti, dar se pare ca viata i-a dat o lovitura dura. Prezentatoarea a decis sa nu vorbeasca prea mult despre asta, dar au iesit la iveala anumite detalii care au facut-o sa isi asume tragedia.

Cu ani in urma, Alina Puscas credea ca va trai o poveste de dragoste ca in filme, dar realitatea dura i-a demonstrat contrariul. Pe vremea cand l-a intalnit pe Viktor Bieltz, vedeta nici nu se gandea ca va fi pusa in una dintre cele mai grele, dar si stanjenitoare ipostaze pentru o femeie. Prezentatoarea a fost inselata de sotul ei si nu a aflat oricum, ci din presa. Asta a fost una dintre cele mai grele lovituri primite vreodata si, desi a vrut sa treaca peste si sa salveze casnicia, nu a avut nicio sansa. Cei doi au divortat si s-au rezumat doar la statutul de amici.

”Am ramas in relatii foarte bune, de prietenie, si evident ca s-au lamurit absolut toate lucrurile intre noi. (…) Momentan, nu s-a pus problema vreunei impacari, dar am invatat ca in viata nu exista lucruri definitive sau categorice. Asa ca nu pot sa spun daca se va intampla sa ne impacam vreodata sau nu. Viata ne va arata”, a declarat Alina Puscas la acea vreme, pentru ziarul Ring.

Acum, Alina este fericita alaturi de sotul ei, Mihai Stoenescu alaturi de care a reusit sa isi intemeieze o familie frumoasa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006024 (s)