News Flash:

Simona Gherghe, facuta praf dupa ce a anuntat ca are Covid. „Ce poeta urata esti”

16 Februarie 2022
373 Vizualizari | 0 Comentarii
Simona Gherghe

Simona Gherghe lipseste de la emisiunea „Mireasa” si este o absenta motivata. Vedeta a fost depistata cu Covid si a vrut sa fie prima sursa de la care fanii ei afla adevarul. Ca sa faciliteze comunicarea, Simona a postat un mesaj pe Instagram, iar fanii au reactionat imediat, dar nu asa cum se astepta vedeta.

Simona Gherghe a fost luata pe nepusa masa de virusul care da batai de cap intregii lumi de cativa ani. Prezentatoarea nu se astepta sa contacteze virusul chiar in aceasta perioada, dar le-a comunicat fanilor ca se simte bine, mai ales ca este acasa cu cei dragi. Simona a subliniat faptul ca acum a inceput sa aprecieze mai mult ca niciodata sanatatea. Internautii s-au impartit in doua tabere, iar cei care nu au fost de acord cu ea, nu s-au ferit sa arunce cu vorbe dure la adresa ei.

”Intre doua pastile de paracetamol anti Covid si dozele de vitamine, ma uit la copii cum se joaca si insira prin casa toate obiectele care le suscita interesul. Imi place sa-i observ cum isi construiesc propriile jocuri. Nu cred ca este o bucurie mai mare decat sa-ti vezi copiii cum isi traiesc varsta. Vlad ne-a spus ca vrea sa fie mic, cand o sa se faca mare. Copiii exprima uneori, intr-un singur cuvant, un univers. Sa fim mereu mici inseamna sa nu avem griji mari, sa fim ocrotiti, sa ne bucuram de prezenta celor pe care ii iubim si care ne iubesc. Atat de simplu e”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

”Vai. Vai ce poeta urata esti. Sa stai, sa nu mai vii la TV, ca stai bine ????????”, este mesajul primit de prezentatoarea TV.

Bineinteles, Simona nu s-a putut abtine si a simtit nevoia sa ii ofere replica fanului nemultumit de atitudinea ei.

”Adevarul e ca nu toti suntem asa frumosi ca tine! Sanatosi sa fim”, este raspunsul Simonei Gherghe.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006462 (s)