News Flash:

Cu ce boala s-a ales Adela Popescu dupa atatia ani petrecuti pe platouri de filmare. Vedeta a vorbit pentru prima data despre asta

16 Februarie 2022
453 Vizualizari | 0 Comentarii
Adela Popescu

Adela Popescu este una dintre cele mai vechi actrite de la noi. Aceasta s-a facut remarcata odata cu aparitia in telenovele de pe Acasa TV si si-a facut treaba atat de bine, incat producatoarea Ruxandra Ion a pastrat-o in toate proiectele. Popularitatea si faima au venit la pachet si cu anumite dezavantaje pentru vedeta despre care a vorbit de abia acum.

Adela Popescu a fost mereu transparenta cu fanii ei si nu a ascuns faptul ca s-a confruntat, de-a lungul carierei s-a confruntat ca diverse probleme. Adela a subliniat ca meseria de actor este una foarte frumoasa, dar si solicitanta, in acelasi timp. Faptul ca ea si-a dorit sa dea mereu tot ce e mai bun si sa fie o profesionista a avut repercursiuni asupra sanatatii sale. Sotia lui Radu Valcan a recunoscut, pentru prima data, ca s-a confruntat cu atacuri de panica din cauza rolurilor pe care le-a interpretat.

„Am descoperit, in timp ca, de fapt, erau niste atacuri de panica, pe care le aveam deseori in somn. Totul era foarte mult. Nu puteam sa cuprind tot ceea ce mi se intampla. Jucam enorm atunci, zile intregi, cu pauza de masa in care nu stiai daca sa mananci sau sa dormi. Eu am avut si ghinionul sa am personaje extrem de pregnante.

De regula, eram protagonista, asta insemna ca filmam tot timpul. Nu prea existau secvente fara mine. Asta insemna ca trebuia sa tin minte extrem de mult text si sa-mi schimb starile foarte usor'’. a marturisit Adela Popescu, potrivit avantaje.ro.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004684 (s)