News Flash:

Laura Giurcanu, inselata in public de catre iubitul ei. ”Oamenii au vazut si asa am aflat”

7 Octombrie 2021
562 Vizualizari | 0 Comentarii
Laura Giurcanu

Laura Giurcanu nu trece prin cea mai buna perioada a ei din punct de vedere sentimental. Blondina s-a despartit de logodnicul si se pare ca motivul a fost chiar infidelitatea acestuia. Laura este model si influencera si cum majoritatea timpului sta in online de vorba cu fanii, tot acolo s-a destainuit si le-a povestit tuturor cat de crunt a fost momentul in care a aflat de la altii ca este inselata.

Laura a acceptat cu greu faptul ca a fost inselata de cel cu care se vedea in fata altarului. Blondina a recunoscut cu lacrimi in ochi pe Instagram, in fata a mii de urmaritori ca ea si logodnicul ei nu mai formeaza un cuplu si ca inevitabilul s-a produs. Chiar daca este dezamagita si trista, Laura a avut puterea sa recunoasca ca a avut parte si de momente frumoase alaturi de iubitul ei.

”Relatia mea cu fostul meu prieten avea dificultatile ei si multe goluri, pe care noi n-am stiut sa le umplem si sa manageriem diferentele dintre noi. Dar aceasta relatie care ajunsese sa fie toxica si aparent greu de gestionat...de acolo s-a ajuns la inselat si a fost cel mai urat tip de inselat, a fost in public si asta e singurul motiv pentru care as adresa asta vreodata. Oameni au si vazut treaba asta, asa am si aflat. Am vazut o poza explicita, o poza care mi-a frant inima, care circula libera pe internet si va ramane. Voiam eu sa vorbesc despre sta inainte de a devenit un subiect de barfa. Nu spun ca am fost perfecta sau ca relatia noastra a fost perfecta, dar cum aleg unii oameni sa incheie niste lucruri e o oglinda directa catre sufletul lor.
unt super recunoscatoare pentru multe chestii pe care le-am trait in relatia asta, inclusiv despre cele rele. Felul in care s-a terminat a fost pentru mine neasteptat, greu, sfasietor, inimaginabil de dureros si mi-a frant inima. E foarte ok sa vorbesc despre asta. Am facut multe greseli, m-am comportat super nepotrivit in multe momente si am inteles foarte multe lucruri despre mine si voi intelege multe. Dar cum s-a incheiat totul nu are nicio legatura cu mine. Indiferent ca un barbat e exasperat si nu-si mai suporta iubita... te desparti, iti iei la revedere si faci ce vrei dupa. Cand zic ca te desparti, te desparti ca si celalalt sa stie ca te-ai despartit. Eu eram in orasul in care s-a intamplat chestia asta. Eu venisem sa sutin ce se intampla acolo pentru el. Eram in camera de hotel in momentul in care chestia aia se intampla la 10 metri de mine. Asta a facut cu totul mult mai dureros. La ce s-a ajuns e o mizerie din care nu meritam sa fac parte si iata-ma fix in mijlocul ei”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007789 (s)