News Flash:

Gigi Becali l-a scuipat de Dan Capatos. ”Bre, nea Gigi, noi ne stim, ce ai, ti-am facut ceva?”

6 Octombrie 2021
767 Vizualizari | 0 Comentarii
Capatos Becali

Pentru Dan Capatos, ultimele editii au fost ocazia perfecta pentru a se destainui in fata celor care il urmaresc. Capatos a vorbit recent despre incidentul pe care l-a avut cu vloggerul Selly, dar si despre episodul in care a fost scuipat de catre nimeni altul decat Gigi Becali.

Dan Capatos este unul dintre cele mai cunoscute nume atunci cand vine vorba de televiziune, iar emisiunile pe care le-a moderat de-a lungul timpului si-au spus cuvantul in randul audientelor primite. Capatos nu se fereste nicio clipa sa spuna lucrurilor pe nume, iar asta i-a adus de cele mai multe ori multe antipatii din partea celor care i-au trecut pragul emisiunii. Printre acestia se numara si Selly care a avut un razboi cu Capatos, dar si Gigi Becali care a trecut la gesturi mult mai dure.

Finantatorul echipei FCSB l-a scuipat din greseala pe Capatos, lucru pe care cel din urma nu l-a interpretat ca fiind un accident asa ca a mers dupa el sa ii ceara explicatii. Totul se petrecea in urma cu mai multi ani, pe bulevardul Tei din Capitala.
”Eram pe Lacul Tei si l-am prins pe la circ, pe acolo, ii zic, bre, nea Gigi, noi ne stim, ce ai, ti-am facut ceva? Mi-a zis – ce-i, ma, tata?- Pai, zic, de ce m-ai scuipat? – Aa, frate, nu te-am scuipat, am scuipat asa- . L-a luat vantul, se intampla de mult, ma rog”, a povestit Dan Capatos, la Antena Stars. 

„Fii-miu e fanul tau, ca asa le aranjeaza Dumnezeu. El acum imi arata, tati, hai sa ne mai distram, vrei sa-ti mai arat ce facea Selly cu tine? El pe atunci era mic. Am avut parte de un atac furibund din partea fanilor tai, ceea ce ar trebui sa te bucure. Ai un nucleu dur care merge cu tine pana la capat.

Baiatul meu a descoperit clipul cu mine la tine dupa ce te-a descoperit pe tine. Cumva el te urmarea si s-a uitat inapoi si a gasit si a venit la mine: Tati, tu ai vazut ce a zis Selly despre tine? Dar sa stii ca eu sunt fanul lui.

Dar voi sunteti certati?”, i-a povestit Dan Capatos lui Selly la prima lor intalnire de dupa scandal. De atunci cei doi au ramas in relati foarte bune si chiar se suna cand au nevoie de vreun sfat sau de o favoare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005163 (s)