News Flash:

Viorica de la Clejani, acuzata ca a primit bani sa minta ca are Covid. ”Imi spuneau cati bani am luat”

7 Octombrie 2021
554 Vizualizari | 0 Comentarii
Viorica de la Clejani

La sfarsitu lunii septembrie, Viorica de la Clejani a ajuns la spital dupa ce a fost infectata cu Covid. Artista s-a simtit foarte rau si, pe langa mesajele de incurajare si de insanatosire grabnica, fanii ei au inceput sa speculeze ca totul este doar o farsa si ca la mijloc este vorba despre sume uriase de bani. Viorica nu a stiut de toata acuzatiile astea pana de curand pentru ca ea nu se ocupa personal de conturile de social media, ci are persoane care fac asta.

Dupa ce s-a vindecat, Viorica si Ionita de la Clejani au inceput sa apara la tv in diferite emisiuni pentru a povesti experienta Covidulul si pentru a trage un semnal de alarma pentru toti cei care nu cred in virus nici pana la ora actuala. De departe, cel mai socant moment pentru Viorica a fost acela in care a aflat ca multa lume nu a crezut ca a trait clipe de cosmar pe patul de spital, ba mai mult, majoritatea au fost de parere ca aceasta ar fi primit bani ca sa minta ca are Covid.

”Am o fata care se ocupa de toate conturile mele si ea mi-a zis ce mesaje primeam. Cati bani ai luat imi spuneau. Eu nu sunt de acord cu asta, imi spuneau ca esti asa si pe dincolo, sa fereasca Dumnezeu. Mai ales pe cei care au si alte probleme de sanatate. Sa nu mai vorbiti prost de doctori, fratilor! Masca aia de care sunteti speriati e in ultima faza! Cand a venit ala de la ATI si mi-a zis: «Vioricuto, trei saptamani tu nu mai pleci de aici» Nu vindem nimic, va spunem doar povestea prin care am trecut”, a povestit Viorica de la Clejani, potrivit libertatea.ro.

Prin ce a trecut Viorica stie cel mai bine sotul ei, Ionita care a vrut neaparat sa precizeze ca totul a fost cat se poate de real, iar cei care au crezut ca sotia lui se uita la cate sute de euro pentru a minti in legatura cu sanatatea, sa ii asculte povestea. ”De la sfarsitul lunii august, ea a avut anumite simptome, pe care le-a tratat ca pe o raceala obisnuita. Inainte de spitalizare tusea si tusea cam tare. Trei zile inainte de spitalizare se simtea foarte, foarte rau. Am chemat o ambulanta, iar doctorul a tratat-o de pneumonie, dupa trei zile de la tratament se simtea si mai rau. Am luat-o cu forta si am mers la o clinica sa i se faca o radiografie pulmonara. Pneumonia de la Covid se trateaza altfel. Cat am stat trei ore la intrare la «Matei Bals», am vazut cinci oameni morti transportati in saci. Mi-au zis, daca o iau acasa, moare.”


libertatea ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005196 (s)