News Flash:

Smiley, enervat la culme de cei care ii critica familia. ”... isi bat joc. Pana cand?”

6 Octombrie 2021
541 Vizualizari | 0 Comentarii
Smiley si Gina

Smiley si Gina sunt asaltati de mai bine de sase luni cu sute de intrebari si rugaminti din partea fanilor. Fetita lui Smiley si a Ginei este cel mai asteptat bebelus din online. Cei doi au postat imagini cu Josephine, dar urmaritorii vor sa vada chipul micutei, asa ca i-au asaltat cu intrebari pe proaspetii parinti.


Smiley si Gina Pistol traiesc cea mai frumoasa, dar si cea mai intensa perioada din viata lor. Cei doi isi impart timpul si atributiile astfel incat sa petreaca cat mai mult timp langa micuta lor. Atat Gina, cat si Smiley au vorbit realist despre provocarile si despre problemele care au venit la pachet cu statutul de parinti si au recunoscut ca nu este totul asa roz cum pare sau cum arata altii pe Instagram. Pana acum, cei doi nu au postat nicio imagini cu chipul lui Josephine, iar in timp ce unii urmaritori o critica pe Gina pentru alegerea asta, altii il asalteaza pe Smiley cu tot felul de intrebari.
Chiar daca unii le vor raul si ii iau mereu la rost pentru faptul ca au luat decizia de a nu-si expune fetita pe social media, cei doi indragostiti nu cedeaza si nu le fac pe plac altora. Enervat la culme de cele auzite despre el si despre frumoasa lui familie, Smiley a transmis un mesaj dur in mediul online.

„Exista atatia oameni care isi pierd din existenta lor sa arunce cu injurii si sa jigneasca semenii lor pe retelele de socializare, sa se certe, sa isi bata joc.Daca ar intelege ca fiecare clipa pe pamant e o binecuvantare si o bucurie, poate nu ar mai pierde timpul degeaba. Poate s-ar inclina spre introspectie, spre bucurie, spre iubire, spre creatie, spre visare, spre traire cu adevarat. Pana cand?!”, a scris artistul, in mediul online.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005192 (s)