News Flash:

Andreea Ibacka a nascut un baietel. Mesajul postat de Cabral i-a uimit pe toti

6 Octombrie 2021
665 Vizualizari | 0 Comentarii
Cabral Andreea

Andreea Ibacka si Cabral sunt in culmea fericirii. Cei doi au devenit parinti pentru a doua oara, iar emotiile sunt la cote maxime pentru proaspetii parinti. Lucrurile au decurs foarte bine, la fel ca sarcina vedetei, iar acum proaspetii parinti se bucura din plin de cel mic. Fanii celor doi au fost foarte nerabdatori sa ii felicite si i-au asaltat cu mesaje, iar acum asteapta sa vada chipul celui mic. 

Cabral si Andreea sunt recunoscuti in mediul online pentru lejeritatea cu care vorbesc cu fanii lor si pentru transparenta pe care o afiseaza mai mereu. Cei doi au surprins cateva momente chiar si ieri, inainte ca Andreea sa se duca la maternitate si sa nasca, iar gesturile acestea sunt foarte apreciate de catre urmaritori. Cabral a fost cel care si-a anuntat fanii ca a devenit tatic de baietel.

Este un moment unic in viata lor, iar internautii sunt nerabdatori ca ei sa posteze primele imagini cu copilul lor, pe retelele sociale. Momentan, Andreea Ibacka se afla internata cu cel mic in spital, dar cel mai probabil isi va tine fanii la curent cu tot ce se va intampla pe parcurs.

„Gata. Totul bine. E baiat si e bine. Andreea Ibacka e bine si ea. Eu sunt acasa cu Namiko. Si va multumesc din inima meu pentru toate urarile pe care le-ati aruncat catre noi azi. Si pe care vi le intorc cu drag. P.S. E a treia oara. Si tot lesinat si plans, plin de muci si valelei sunt...”, a scris Cabral, in mediul online.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005175 (s)