News Flash:

Cristian Cioaca, detalii nestiute despre cazul Elodiei. ”... si Elodia a fost de acord cu asta!”

6 Octombrie 2021
598 Vizualizari | 0 Comentarii
Cioaca Elodia

Acum 14 ani, cazul Elodiei facea inconjurul tarii, iar subiectul era dezbatut peste tot. Nici acum nu se stie cu exactitate ce anume s-a intamplat, dar Cristian Cioaca  a facut primele declaratii despre acest caz. Potrivit celor spuse de Cioaca, se pare ca el si sotia lui au discutat foarte mult in seara de 29 spre 30 august 2007 si au convenit asupra unui divort amiabil. 

Cristian Cioaca inca mai provoaca si acum un val de reactii la 14 ani de la tragicul eveniment in care sotia lui a disparut fara urma. Cristian Cioaca a fost condamnat in 2014 la 15 ani de inchisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte. Fostul politist inca se afla in spatele gratiilor, in timp ce familia Elodiei Ghinescu incearca sa afle ce s-a intamplat cu adevarat. Apropiatii si rudele Elodiei nu mai au nicio speranta ca aceasta ar putea fi in viata, dar vor sa afle macar adevarul. Cioaca nu a spus niciodata cu subiect si predicat ce s-a intamplat intre el si sotia lui, ci a declarat vag cum a decurs ultima seara in care a vazut-o pe Elodia.

”Incepusem o relatie si asa am considerat ca este normal si firesc. Amandoi eram de acord cu divortul, dar nu s-a discutat nimic despre partajul bunurilor. Pe 29 august am discutat singura data cu Elodia despre un eventual divort, asta pentru ca aveam o relatie cu altcineva si Elodia a fost de acord cu asta. Stiam despre ea ca ma insela, dovada sunt e-mail-urile in care ea spune cu cine a fost in Dubai. Rechizitoriul este unul fantezist, se presupune ca am omorat-o, am transat-o si am transportat cadavrul. Nu pot sa spun nimic despre disparitia Elodiei sau despre petele de sange. Sunt nevinovat de uciderea sotiei. Pe 5 septembrie, a avut loc cercetarea la fata locului. Atunci nu s-a gasit niciun stropulet de sange. Sangele s-a gasit in jurul orei 11.00, politistii m-au plimbat prin Brasov si, la intoarcere, mi s-a spus ca s-au gasit urme. Nu am cum sa explic petele de sange gasite”, a spus Cristian Cioaca cu privire la cazul sotiei sale, Elodia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007043 (s)