News Flash:

Ce mai face Narcisa Birjaru dupa ce a castigat Chefi la cutite?

6 Octombrie 2021
593 Vizualizari | 0 Comentarii
Narcisa Birjaru

Narcisa Birjaru este castigatoarea celui mai recent sezon din Chefi la cutite. Concurenta lui Scarlatescu i-a dat pe toti pe spate cu preparatele ei, iar in finala, gustul din farfuria Narcisei i-a adus acesteia marele premiu si titlul de cel mai bun bucatar al sezonului. Telespectatorii s-au revoltat dupa marea finala si i-au acuzat pe cei din Antena 1 ca show-ul a fost masluit si ca nu avea cum sa castige tocmai Narcisa, avand in vedere ca aceasta nu s-a remarcat deloc in timpul concursului.

Narcisa Birjaru a disparut din atentia publicului dupa ce a castiga Chefi la cutite si s-a reintors la viata de dinainte. In timp ce alti participanti s-au remarcat si au reusit si bifeze proiecte tv, Narcisa nu s-a indreptat spre acest domeniu, ci a decis sa gateasca in continuare din pasiune

„Provin din familie roma. La noi, traditia este sa te mariti de mica. Bineinteles, daca vrei, nu te obliga nimeni. Sunt alte etnii unde parintii te promit cuiva. La mine nu este asa, pur si simplu eu si cu iubitul meu ne-am intalnit undeva, ne-am placut, am facut scoala generala si in primul an de liceu ne-am casatorit. Si de atunci suntem de nedespartit, suntem impreuna de noua ani.”, spunea Narcisa Birjaru, in urma cu ceva timp.

Narcisa Birjaru s-a ocupat de restaurantul din hotelul detinut de Cristi Borcea in Olimp, iar Catalin Scarlatescu, mentorul sau de la Chefi la cutite, s-a aratat extrem de multumit de faptul ca aceasta a cunoscut succesul si a gasit un loc de munca foarte repede.

„Nu mai am ce sfat sa-i ofer Narcisei. Tot ce a fost de spus si de invatat, s-a spus si s-a invatat inca din timpul emisiunii. Narcisa a dovedit de multe ori ca stie ce are de facut, asa ca am deplina incredere in alegerile ei.”, a spus, in exclusivitate, Catalin Scarlatescu pentru playtech.ro.


playtech ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005041 (s)