News Flash:

Dana Budeanu, criticata pentru afirmatiile controversate pe care le face. Ce replica a primit din partea unui medic psihiatru?

7 Octombrie 2021
1123 Vizualizari | 0 Comentarii
Dana Budeanu

Fara doar si poate, Dana Budeanu este unul dintre cele mai sonore nume de pe scena mondena de la noi. Creatoarea de moda nu tine cont de nimeni si de nimic si apeleaza mereu la sinceritate atunci cand vrea sa isi expuna un punct de vedere. Inca de la inceputul pandemiei, Dana Budeanu a fost un critic aprig al autoritatilor si a incercat sa deschida ochii cat mai multor persoane in legatura cu situatia din tara noastra. In timp ce Dana aproape ca are o armata de fani care o cred si ii impartasesc punctul de vedere, la polul opus se afla specialistii care tin sa o contrazica pe Dana, ba chiar sa o critice pentru raspandirea de afirmatii false.

Intr-un articol publicat recent pe aplicatia pe care o detine, Dana Budeanu incerca sa faca o analiza a situatiei de criza in care se afla Romania in aceste zile. 
”Romanii nu pot fi convinsi sa se vaccineze, romanii sunt vaccinati deja cu credinta, nu vor asculta de unii care nu pot jura pe Biblie, de unii care isi bat joc de sarbatoarea Craciunului si a Pastelui, de unii care inchid bisericile, de unii care nu permit botezuri pentru nou nascuti, de unii care cer schimbarea ritualurilor bisericesti dupa reguli Covid, de unii care nu permit credinciosilor sa aiba un preot la cap inainte sa paraseasca aceasta lume…romanii nu se vor vaccina atata timp cat biserica va fi de partea lor sa ii protejeze, asa cum a facut de peste 2000 de ani.


Articolul Danei a generat un val de reactii pro si contra, chiar si din partea specialistilor. Medicul psihiatru Gabriel Diaconu a vrut neaparat sa faca o postare pe Facebook in care sa o contrazica pe Dana cu punctul lui de vedere.  ”Cum o sa trecem prin dezastru vaccinati doar cu credinta. Sau despre cum jigneste, prin ignoranta, Dana Budeanu Biserica Ortodoxa Romana, si incalca si cateva porunci in proces. Ce spune cetateanca Dana Budeanu, in ineptia ei deja vestita? Spune ca romanii sunt vaccinati cu…credinta. (..) Si asta e discurs la ura, extremist si sovin pana in plasele..(..)”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006162 (s)