News Flash:

Este sau nu Antonia insarcinata? Artista s-a dat de gol pe Instagram

7 Octombrie 2021
438 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia

La cat de bine arata, nimeni nu ar zice ca Antonia are trei copii! Cei doi baieti pe care ii are cu Alex Velea si fetita pe care o are din casnicia anterioara ii fac viata mai frumoasa Antoniei. Alex Velea este tatal perfect, iar Anto a declarat de multe ori ca artistul este sprijinul ei in orice situatia. Avand in vedere ca cei doi se iubesc enorm, multa lume s-a intrebat daca acestia au de gand sa isi mareasca familia si sa le ofere lui Dominic, Achim si Maya un fratior sau o surioara.

Antonia a profitat ieri de golden hour si a postat o imagine care a ridicat multe semne de intrebare in randul fanilor. Pe langa faptul ca este perfecta si fara makeup, Anto a scris in dreptul imaginii mesajul ”Glowing like I'm pregnant”, iar de aici si pana la un intreg val de reactii a mai fost un singur pas. Urmaritorii Antoniei s-au intrebat daca nu cumva aceasta este insarcinata, dar, avand in vedere declaratii pe care le-a facut Velea cu ceva timp in urma, raspunsul este destul de clar.

Invitat in cadrul unei emisiuni, Alex Velea a fost cel care a spus adevarul despre posibilitatea ca Antonia sa mai faca sau nu un al patrulea copil. ”Sanatatea nu-i mai permite iubitei mele sa facem si al patrulea copil. Grupa de sange nu-i permite treaba asta si cu siguranta copilul ar avea de suferit si nu vrem asta. Nu vrem sa riscam si chiar cred ca trei copii sunt suficienti”

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006232 (s)