News Flash:

Codin Maticiuc nu mai tace. Ce a spus acesta despre fosta lui iubita, Gina Pistol si despre Smiley? ”Niste oameni... ”

7 Octombrie 2021
953 Vizualizari | 0 Comentarii
Codin Gina

Codin Maticiun este unul dintre cele mai controversate personaje din showbizul de la noi. Craiul de Dorobanti s-a iubit cu aproape toate vedetele si considera ca fiecare, in parte, a contribuit la evolutia lui ca barbat si nu numai. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca regizorul a format un cuplu si cu Gina Pistol, actuala iubita a lui Smiley. Chiar daca au pus punct relatiei, anturajul ii aduce mereu in situatii comune, nu doar pe Codin si Gina, ci in formula de trei, cu tot cu Smiley.

Ce poate fi mai frumos in viata unui cuplu decat sa i se indeplineasca cea mai mare dorinta? Gina si Smiley au devenit parinti iar asta a fost una dintre cele mai frumoase vesti pe care au primit-o, mai ales ca Gina nu se astepta la asta, chiar daca isi dorea.

Inca de cand au aparut impreuna, Gina si Smiley au fost pe placul fanilor si au primit eticheta de ”cuplul perfect”. Cei doi sunt extrem de naturali, de haiosi si au o relatie destul de transparenta cu fanii lor. Cuplul i-a purtat pe urmaritori intr-o adevarata calatorie inainte de marele moment in care micuta lor a venit pe lume si au primit milioane de aprecieri pe social media.

Inainte de a deveni oficial iubita lui Smiley si a de a-i darui artistului primul lui copil, aceasta a avut un palmares impresionant in materie de iubiti. Prin viata Ginei a trecut si Codin Maticiuc care se pare ca isi aminteste cu drag de toate fostele lui relatii si are numai cuvinte bune de spus la adrese femeilor din viata lui. ”Am ramas prieten cu toate. Mai mult, sunt foarte bun prieten si cu Smiley, care este combinat acum cu Gina. Dar, pastrez legatura si cu Anna Lesko. Mi se par niste oameni extraordinari, iar senzatia e reciproca.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006318 (s)