News Flash:

Kim Kardashian a dat-o-n bara. Miliardara a distrus rochia pe care a purtat-o Marilyn Monroe

15 Iunie 2022
426 Vizualizari | 0 Comentarii
Kim

Kim Kardashian a cam gafat-o de data asta. Miliardara a vrut sa faca senzatie la MET Gala si a optat pentru o rochie speciala. Iubita lui Pete Davidson a imbracat chiar rochia purtata de Marilyn Monroe si, desi a asigurat pe toata lumea ca o va returna intacta, imaginile spun altceva.

Kim Kardashian este in centrul atentie si nu tocmai in cel mai bun mod posibil. Miliardara este pusa la zid de intreg internetul care a vazut imaginile cu rochia lui Marilyn Monroe. Kim a purtat celebra creatie la MET Gala si, chiar daca multi i-au spus ca nu este o idee buna, se pare ca aceasta nu a tinut cont.

Acum, rochia este destul de distrusa, iar ceea ce ii nemultumeste pe multi este faptul ca iubita lui Pete s-a chinuit sa o imbrace, rupandu-i dantela si cateva cristale. „In cazul in care ai ratat….Cristale lipsa si unele atarnate de un fir. Rochia, expusa la locatia Ripley’s Hollywood pe 12 iunie 2022. A meritat?”, este mesajul din descrierea fotografiilor.

Kim Kardashian a trebuit sa slabeasca peste 7 kilograme pentru ca rochia sa o incapa. Rochia costa 12.000 de dolari, iar pentru miliardara a fost o adevarata onoare sa o poata imbraca. 

„A fost atat de provocator. Mi-am propus din prima sa incap in ea si am reusit”, a spus Kim.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004660 (s)