News Flash:

Jennifer Aniston, in doliu. Tatal ei, actorul John Aniston, a murit la 89 de ani

15 Noiembrie 2022
198 Vizualizari | 0 Comentarii
jennifer aniston in doliu tatal ei actorul john aniston a murit la 89 de ani size24


Tatal actritei Jennifer Aniston, actorul John Aniston, s-a stins din viata la varsta de 89 de ani. Anuntul a fost facut azi de actrita de 53 de ani.
„Draga tata... John Anthony Aniston. Ai fost unul dintre cei mai frumosi oameni pe care i-am cunoscut vreodata. Sunt atat de recunoscatoare ca te-ai inaltat la ceruri in pace si fara durere. Si nu mai putin pe 11/11!”, a scris actrita Jennifer Aniston pe Instagram.

Starul cu origini grecesti era cunoscut si pentru rolul sau din Days in Our Lives, serial in care a jucat vreme de 37 de ani. In 2022 a fost distins cu premiul Daytime Emmy Lifetime Achievement Award.

John Aniston a servit ca ofiter de informatii in Marina Americana la mijlocul anilor ‘50, dupa ce a absolvit Universitatea de Stat din Pennsylvania.

John Aniston a murit pe 11 noiembrie, chiar de Ziua Veteranilor si s-a consacrat la Hollywood in epoca de aur a cinemarografiei.

„Intotdeauna ai avut o sincronizare perfecta. Acest numar va avea pentru totdeauna o semnificatie si mai mare pentru mine acum. Te voi iubi pana la sfarsitul timpului si nu uita sa ma vizitezi”, a mai scris Jennifer Aniston.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006697 (s)