News Flash:

Dani Otil, luat prin surprindere de viata de tatic. ”Nu mi-am dorit copil. Nici sotia mea”

3 Noiembrie 2021
697 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani si Gabriela

Dani Otil nu pastreaza niciun detaliu doar pentru el. Prezentatorul a devenit tatic si a impartasit cu toti experientele lui. Colegul lui Razvan este surprins pe zi ce trece de aventurile celui mic si se bucura din plin de el.

Recent, Dani si-a botezat micutul si, asa cum era de asteptat, criticile au fost si ele la ordinea zilei. Matinalul a fost pus la zid din cauza numelui pe care l-a ales pentru baietelul lui si nu numai. Dani a primit de foarte multe ori sfaturi de la internauti, dar mereu a avut vorbele la el. 
La fel ca si sotia sa si Dani Otil s-a lovit de replici dure si de critici, mai ales ca a decis sa se casatoreasca inopinant. Pentru a le-o lua-o carcotasilor inainte, Dani s-a grabit sa ii lamureasca pe toti de ce a facut copilul.


”Eu nu am facut un copil pentru ca mi-am dorit. Si nici sotia mea. Ci pentru ca tot am auzit prin vacante: ei, faceti si voi un copil… Ma acuzau ca: fa si tu un copil, sa vezi. Am facut si acum pun si eu presiune pe ceilalti.”, a spus Dani Otil.


Bineinteles, totul a fost spus in spirit de gluma, asa cum si-a obisnuit Dani fanii care il privesc dimineata la tv. Dani Otil este topit dupa luca Tiago si mereu de abia asteapta sa se incheie programul ca sa se bucure de cel mic. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006928 (s)