News Flash:

Andreea Tonciu, gafa de proportii. Bruneta a vrut sa fie o diva, dar i-a scapat un detaliu

3 Noiembrie 2021
495 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Tonciu

Andreea Tonciu este una dintre veteranele televiziunii. Bruneta este pe sticla de ani de zile si mereu a reusit sa atraga atentia, fie prin scandaluri, fie prin recplici inedite. De data asta, Tonciu a reusit sa isi puna fanii in cap cu o simpla poza.

Andreea Tonciu a incins iar spiritele pe Instagram cu ultima ei postare. Vedeta a poza doar in lenjerie intima, iar fanii i-au sarit repede in cap din acest motiv.Vedeta stie cum sa atraga atentia cu fiecare aparitie si nu s-a lasat nici de data asta. Tonciu s-a pozat asa cum fanii ei adora sa o vada – aproape goala. Purta doar lenjerie intima si a reusit astfel sa le ridice tensiunea barbatilor de pe retelele sociale.


Cu un trup perfect, cu pielea fina si cu un par superb, Andreea le-a sucit mintile internautilor. Ea a fost dur criticata de fooarte multi dintre ei, dar a primit si multe comentarii frumoase. Una dintre fanele ei a tras-o la raspundere, pentru ca a considerat ca fotografia ei nu este una potrivita penru fiica ei:  „Daca Rebi o sa vada aceasta fotografie oare ce o sa spuna? ????”, a fost comentariul postat la poza vedetei.


O alta doamna i-a comentat ca ar trebui sa aiba alte preocupari, ca are o fetita de crescut: ”Adica tu ai o fetita de crescut, dar tu stai goala in fata aparatului! „Super” o mama mai … n-am vazut”, i-a transmi femeia Andreei.
”Tonciu ai zis ca esti o Doamna ????????????????”, a fost mesajul urmaritoarei. „Draga mea, doamneele nu pot fi sexy????????????????”, a reactionat imediat Andreea Tonciu. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005594 (s)