News Flash:

Inca o artista de la noi s-a logodit. Cine este norocosul sot al acesteia?

4 August 2021
540 Vizualizari | 0 Comentarii
Cherry Nuca

In ultima perioada, din ce in ce mai multe vedete aleg sa isi uneasca destinele cu partenerii lor. Nu este de mirare, avand in vedere ca unii dintre ei au trecut cu bine peste perioada pandemiei, iar daca au rezistat atunci, nimeni si nimic nu ii mai poate desparti.

Nicoleta Nuca, caci despre ea este vorba este in culmea fericirii. Artista care a devenit cunoscuta publicului dupa ce a participat la X Factor si a facut parte din echipa lui Banica este pe cale de a deveni sotie cu acte-n regula. Nicoleta are o relatie de peste 5 ani cu Alex Ursache cel care face parte din bandul ei. 

Cei doi indragostiti se afla in vacanta in Turcia, asa ca Alex a profitat de ocazia perfecta si a scos inelul de mii de euro. Emotionata, dar fericita, Nicoleta a raspuns afirmativ in fata propunerii, asa ca in curand fanii i se vor adresa cu ”doamna Ursache”.

 Imaginea postata de artista a adunat peste 10.000 de like-uri si zeci de felicitari din partea fanilor si a colegelor de breasla, printre care Antonia si Giulia.

 

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by Nicoleta Nuca (•nicoletanuca)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006125 (s)