News Flash:

Cine este prezentatoarea romanca premiata la Cannes? A fost la un pas de a castiga ”Bravo, ai stil”

3 August 2021
523 Vizualizari | 0 Comentarii
alina ionescu

Romancele noastre sunt din ce in ce mai apreciate la nivel international. Una dintre prezentatoarele de la noi din tara a reusit la scrie istorie la Cannes, plecand acasa cu premiul pentru ”Best lifestyle TV host”.

Alina Ionescu a devenit cunoscuta publicului odata cu aparitia la ”Bravo, ai stil!”. Alina a fost la un pas de a pleca acasa cu marele premiu, dar chiar daca nu a castigat premiul in bani, concurenta poate spune ca a avut mult mai multe de castigat. Alina a reusit sa isi construiasca o cariera in domeniul media si are propria emisiune la TVR2.

”Zile cu stil” este o emisiune la care se uita multi telespectatori, aducand audiente peste media postului. Pe langa asta, Alina a prezentat si Cerbul de Aur si Eurovisionul. Alina arata uimitor si este intr-o forma de zile mari. Vedeta primeste mesaje de la admiratori zilnic, dar nu multi stiu ca aceasta este casatorita si are o fetita de noua ani. Alina a recunoscut care este secretul ei pentru o silueta de invidiat. 

”Dieta mea? Nu mananc! Manand o data pe zi, de obicei seara… Nu apuc, nu ca nu doresc. Cand am timp, e adevarat, merg si la sala de sport. Imi place insa sa mananc sanatos”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006787 (s)