News Flash:

Shakira are probleme cu statul spaniol. Artista este acuzata de frauda si risca sa fie data in judecata

3 August 2021
371 Vizualizari | 0 Comentarii
shakira

Shakira nu trece prin cea mai buna perioada a ei din punct de vedere financiar. Chiar daca piesele ei se bucura de succes si aduna milioane de vizualizari, milioanele fizice din conturile ei s-ar putea sa nu o mai duca la fel de bine ca pana acum.

Statul spaniol o acuza pe Shakira de frauda. Agentia Fiscala din Spania sustine ca artista a fraudat statul cu 14,5 milioane de dolari in perioada 2012-2014.

In perioada mentionata de statul spaniol, Shakira a uitat sa declare ca a locuit in Spania si astfel s-a sustras si de la plata impozitului. Avocatii artistei au aparat-o, spunand ca aceasta a stat doar 183 de zile si ca a considerat ca a stat o perioada prea mica pentru a mai plati impozit. In urma unor cercetari, reprezentantii Fiscului au descoperit ca artista a stat 184 de zile, iar asta o face buna de plata.

Minciuna Shakirei despre perioada in care a locuit in Spania nu este singura care i-a creat probleme. Se pare ca si business-ul cu parfumuri le-a ridicat autoritatilor semne de intrebare, asa ca ancheta este in plina desfasurare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005665 (s)