News Flash:

Cum arata si cu ce se ocupa sora vitrega a Antoniei?

3 August 2021
474 Vizualizari | 0 Comentarii
antonia

Antonia si fanii ei au o relatie speciala. Chiar daca isi tine mereu fanii la curent cu update-urile din viata ei, atat cea personala, cat si cea profesionala, nu multi dintre cei care o urmaresc stiu ca aceasta are o sora vitrega.


Toti fanii Antoniei stiu ca aceasta are trei copii, pe Dominic si pe Akim, al caror tata este Alex Velea si pe Maya casatoria anterioara. Ceea ce nu multi stiu este faptul ca Antonia mai are si o sora vitrega care momentan nu ii calca pe urme. Alessia este campioana la inot si provine dintr-o alta relatie a tatalui sau, Mihai Iacobescu. Alessia are 10 ani, iar la varsta asta se poate lauda cu numeroase trofee si titluri castigate la competitii de inot.

Chiar daca nu locuiesc impreuna, Antonia si Alessia se inteleg de minune. Artista a declarat de nenumarate ori cat de mandra este de sora ei. ”Suntem in relatii foarte bune. Ma inteleg de minune cu actuala sotie a tatalui meu, Bianca. Ii vizitez, mai ales ca imi e foarte drag sa o vad pe fetita lor, surioara mea. Ii duc mereu cadouri” declara la un moment dat Antonia.

Recent, Antonia si Alex Velea s-au logodit oficial, iar inelul de pe degetul artistei costa in jur de 20.000 de lei.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006584 (s)