News Flash:

Ilinca Vandici a recunoscut. Ce s-a intamplat cu hainele pe care le-a purtat la „Bravo, ai stil”

10 Mai 2022
362 Vizualizari | 0 Comentarii
Ilinca

Ilinca Vandici este un exemplu de eleganta, iar de cand face parte din familia „Bravo, ai stil!” modul acesteia de a se prezenta in fata fanilor s-a schimbat radical. Aceasta a inceput sa abordeze diferite stiluri si a imbracat, mai mult ca niciodata, haine de la case de moda cunoscute la nivel international. De cele mai multe ori, fanii s-au intrebat ce se intampla, de fapt, cu tinutele prezentatoarei, iar raspunsul a venit chiar de la ea.

Nu mai este niciun secret faptul ca majoritatea prezentatoarelor TV au in spate stilisti care se ocupa de aparitiile lor. Din aceasta categorie face parte si Ilinca Vandici care, oricat de bine ar stii sa isi asorteze hainele, are nevoie si de stilisti pentru a se asigura ca are tinute fara cusur. Ilinca a imbracat sute, poate mii de haine de-a lungul competitiei „Bravo, ai stil!” si le-a facut de multe ori geloase pe cele de acasa. Ei bine, prezentatoare se bucura de haine doar pe durata filmarilor, caci nu pleaca acasa cu niciuna dintre tinute.

Majoritatea hainelor purtate de Ilinca sunt imprumutate, asa ca, dupa ce filmeaza editiile, acestea se intoarceau la magazinele sau la designerii de la care au fost luate. Totusi, au mai existat si exceptii cand Ilinca si-a facut pe comanda anumite tinute si alea i-au ramas ei. 

„Hainele pe care le-am purtat in emisiune nu sunt ale mele, nu imi raman si nu le duc acasa. Sunt de la designeri, sunt haine prototip facute special pentru a fi purtate de catre vedete, modele, pentru shootinguri. Am avut si anumite tinute pe care le-am facut special pentru anumite gale si acelea mi-au ramas.

Toate celelalte au fost trimise inapoi. Imi plac hainele, imi place moda, am achizitionat de-a lungul timpului foarte multe piese, dar nu le-as vinde neaparat acum, nu este cazul. In fiecare toamna si primavara fac ordine in dressing, il las sa respire si daruiesc tot ceea ce nu mai port”, a povestit Ilinca Vandici.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1335 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007192 (s)