News Flash:

Ilona Brezoianu a pus punctul pe „i” si a recunoscut. Cati bani castiga actrita din piesele de teatru. „Munceam, repetam”

10 Ianuarie 2022
462 Vizualizari | 0 Comentarii
Ilona Brezoianu

Ilona Brezoianu poate spune ca pandemia a fost un punct de restart in viata ei. Colega lui Mihai Bendeac a descoperit ca poate face mai multe lucruri in acelasi timp si pe toate chiar foarte bine. Pe langa teatru, Ilona a inceput sa cocheteze cu televiziunea si cu partea de influencing, pentru care este foarte criticata. 

Ilona Brezoianu a mers recent la podcastul lui Radu Tibulca, acolo unde a fost pornita sa demonteze anumite mituri. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca multa lume crede ca actoria este o meserie cu care mori de foame. Satula de aceasta replica, Ilona a vrut sa le ofere tuturor propriul exemplu de reusita in cariera, cu speranta ca asa ii convinge ca nu tot ceea ce se speculeaza este si adevarat.

„Dupa ce am terminat facultatea, am jucat independent. Castigai bani din teatru independent. Imagineza-ti ca aveam un spectacol, il jucam de mai multe ori pe luna, singura si aveam bani. Inainte de pandemie, la un moment dat, jucam in 11 spectacole. Aveam vreo trei la Teatru National, la Metropolis.

Pe vremea aia, castigam 2.000 de euro pe luna. Era ok. Nu mi-a fost greu. Dar munceam, repetam, era un consum. Banii se adunau, faceam 20 de milioane de TNB si tot asa. Nu faceam in permanenta 2.000 de euro, dar faceam. Asta era inainte sa ma angajez la Teatru de Comediu. Stabilitatea pe care am avut-o mi-a permis sa spun „nu” si sa nu fac compromisuri.”, a declarat Ilona Brezoianu la podcastul „Vin de-o poveste”. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007929 (s)