News Flash:

Boala crunta de care sufera Nea Marin. „Am scuipat sange”

7 Ianuarie 2022
473 Vizualizari | 0 Comentarii
Nea Marin

Nea Marin este unul dintre cei mai efervescenti prezentatori de la noi. Acesta este recunoscut in randul vedetelor ca fiind spaima lor. Nea Marin nu iarta pe nimeni si nu sta prea mult pe ganduri inainte de a arunca cu tot ce apuca in cei care il supara sau nu i se supun. Nea Marin realizeaza de ani de zile emisiunea „Poftiti pe la noi”, sub diverse denumiri. Prin mana lui au trecut sute de vedete si toate au avut sa-i reproseze un singur lucru: este mult prea dur.

Nea Marin tine pasul cu tinerii pe care ii invita in emisiunea lui si nu de putine ori a fost mai sprinten si mai agil decat adversarii lui. Dansatorul este apreciat pentru energia si pentru pofta de viata de care da dovada, dar asta nu inseamna ca nu are si el probleme de sanatate. Acum doi ani, prezentatorul a fost nevoit sa puna stop filmarilor din cauza ca a fost diagnosticat cu Covid. 

Dupa ce a mers la medic pentru a-si face analize si investigatii, dar si o radiografie la plamani, Nea Marin a descoperit ca problema e in zona laringelui si a faringelui, drept urmare, nu a avut voie sa vorbeasca sapte zile.

„N-am avut nimic grav, mostenesc de la mama un ficat care nu elimina grasimile si am probleme. Si-a facut toata lumea griji, am primit multe telefoane, am fost sa imi fac niste analize la Fundeni acum 20 de ani.
Sunt ok, drept dovada i-am alergat pe dracii astia doua luni de zile. Mananc foarte sanatos acum, tin regim. Eu n-am mancat carne de porc timp de 18 ani si acum am mers pe la Maramures si am inceput din nou”
, povestea Nea Marin, la Xtra Night Show.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006539 (s)